17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Από Λυκειάρχης στην Κρήτη δεύτερος παγκόσμιος πρωταθλητής!

Ημερομηνία:

2ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Τρισκελή – ΑΣΤΡΙΣ κ. Γεώργιος Πυνηρτζής του Ανδρέα, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Διευθυντής του ΓΕΛ Μοχού ο οποίος συμμετείχε με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-do (ITF) που διεξήχθη στο Plovdiv της Βουλγαρίας 24–30 Αυγούστου 2019.

Διακρίθηκε και κατέλαβε την:

2η θέση – ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των tul (σκιαμαχίας) 3 dan και

5η θέση στα +80 sparring, στην Cold κατηγορία.

Επίσης, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας το 2018 διακρίθηκε και κατέλαβε την 3η θέση – χάλκινο μετάλλιο και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ρίμινι της Ιταλίας το 2019 διακρίθηκε και κατέλαβε την 2η θέση – ασημένιο μετάλλιο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο σύλλοογος στον οποίο ανήκει:

“Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρισκελής – ΑΣΤΡΙΣ έχει ως σκοπό την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος & ιδεώδους, του «εφ αγωνίζεστε», του «νους υγιής εν σώματι υγιή», της ευζωίας και ψυχικής υγείας των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής της Κρήτης καθώς και τη συμμετοχή των αθλητών σε αγώνες Τοπικού, Πανελληνίου, Πανευρωπαϊκού και Παγκόσμιου επιπέδου. Ο ανωτέρω αθλητής είναι γυμναστής και προπονητής του συλλόγου μας.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...