21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Από πορτιέρης του στεκιού της ΔΑΠ, πρόεδρος του Κεντρου Κοινωνικής Πρόνοιας στη Λέσβο

Ημερομηνία:

Σημαίνον στέλεχος των τοπικών οργανώσεων Νέας Δημοκρατίας στο νησί και πορτιέρης στο νυχτερινό μαγαζί το οποίο επέλεγε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να κάνει τα πάρτυ της στην προκυμαία της Μυτιλήνης ο νέος πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου (πρώην «Θεομήτωρ») στη Λέσβο.

«Από πορτιέρης, πρόεδρος!!» έγραψε ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ, Βασίλης Χιώτης, επιλέγοντας να μην αποκαλύψει ούτε σε αυτή την περίπτωση… αριστείας τις επιλογές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθούσε το κανάλι του Φαλήρου τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του TPP, πρόκειται για τον Δημήτρη Παραδέλλη, ο οποίος και αναλαμβάνει την προεδρία του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου, του Ιδρύματος πρώην Θεομήτωρ. Ο νέος πρόεδρος του Κέντρου ήταν για πολλά χρόνια ο πορτιέρης του Marush καφέ- μπαρ, το οποίο επί σειρά ετών επέλεγε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας για τα πάρτυ της.

Ο Δ. Παραδέλλης εμφανίζεται να έχει διατελέσει επί σειρά ετών σύμβουλος του πρώην δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, ενώ ήταν υποψήφιος σύμβουλος στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές με την παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο», της εκλεκτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστιάνας Καλογήρου.

Σύμφωνα με το βιογραφικό που παραθέτει ο ίδιος στο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα συνοδεύοντας μία φωτογραφία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στη Λέσβο τον περασμένο Μάρτιο, ο Δ. Παραδέλλης έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου για 8 χρόνια, μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου και εκλεγμένος τρεις φορές στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ακόμα και ως μαθητής, φέρεται να διατέλεσε υπεύθυνος ΜΑΚΙ Λέσβου, της μαθητικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή του -εν είδει βιογραφικού- «ο Δ. Παραδέλλης έχει πτυχίο βοηθού ακτινολόγου από ιδιωτικό ΙΕΚ, πτυχίο Μάρκετινγκ από το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας, πτυχίο από το τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του Τμήματος Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο πανεπιστήμιο, πιστοποιητικό επιπέδου Α αντασφαλιστών διαμεσολαβητών, καθώς και πιστοποιητικό από τη Δημόσια σχολή του Εμπορικού Ναυτικού Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων».

«Για παράδειγμα σε μια σχολή δημόσιας διοίκησης διορίστηκε ως διευθυντής ένας 28χρονος που είχε αποφοιτήσει από την ίδια σχολή μόλις δυο χρόνια νωρίτερα! Ή σε ένα ίδρυμα της περιφέρειας, διορίστηκε ως πρόεδρος , κάποιος άλλος που μέχρι πρότινος εργαζόταν ως …πορτιέρης σε νυχτερινό κατάστημα!! Όλα αυτά, αδικούν πρώτα από όλους την ίδια την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό που προφανώς δεν έχει ιδέα πως συμβαίνουν τέτοια πράγματα» ανέφερε την Πέμπτη ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ, χωρίς να αποκαλύψει την -ακόμα μία- περίπτωση κομματικής επιλογής.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...