17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Από σήμερα οι αιτήσεις για δωρεάν ρεύμα, επίδομα ενοικίου και επιδότηση σίτισης

Ημερομηνία:

Ξεκινά σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος και δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, επίδομα ενοικίου και επιδότηση σίτισης, στο πλαίσιο του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω διαδικτύου, ή εάν δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Η ηλεκτρονική εφαρμογή βρίσκεται στη κεντρική ιστοσελίδα του υπουργείου Εργασίας (http://www.ypakp.gr/).

Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική αίτηση γίνεται με την χρήση των κωδικών του δικαιούχου στο σύστημα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (TAXISnet).

Επίσης, σε κάθε ΚΕΠ θα υπάρχουν πιστοποιημένοι χειριστές ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι οποίοι, εφόσον χρειάζεται, θα βοηθούν τους δικαιούχους στη συμπλήρωση της αίτησής τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ