27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Από σύμβολο μίας ολόκληρης εποχής, σκελετός η Τζούλια Αλεξανδράτου

Ημερομηνία:

Η ιστορία της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι κατ’ ένα τρόπο η ιστορία της χώρας.

Όλα ξεκίνησαν το 2002 όταν σε ηλικία μόλις 17 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Miss Young στα καλλιστεία του ANT1.

Από τότε έγινε ευρύτερα γνωστή ως παρουσιάστρια, τραγουδίστρια, περσόνα που απασχολούσε τις μεσημεριανές εκπομπές λαϊφστάιλ.

Την περίοδο αυτή της ψεύτικης ευημερίας, η Τζούλια Αλεξανδράτου υπήρξε ένα ελληνικό σύμβολο του σεξ, τότε που μας “ξεβλάχευε” ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Αλλά μετά ήρθε η κρίση. Το λάιφστάιλ έχασε τη λάμψη του, τα μπάτζετ των καναλιών πετσοκόπηκαν, η κρίση είχε χτυπήσει την χώρα.

Και το σύμβολο του σεξ, που έμπαινε στα σπίτια όλων των νοικοκυραίων μέσα από τις μεσημεριανές εκπομπές, το 2010, ενώ η χώρα βίωνε τη βία των μνημονίων, πέταξε τα ρούχα του και από σύμβολο, έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες με σεξ.

Η επιτυχία της πρώτης ταινίας ήταν τεράστια κάνοντας γνωστή σε όλη την Ελλάδα την άγνωστη ως τότε εταιρεία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιοχομένου με την επωνυμία Sirina. Πολλοί άρχισαν να συζητούν ποια θα είναι η επόμενη σταρ που θα βγάλει τα ρούχα της για να γυρίσει πορνό.

Στην Ελλάδα της κρίσης αποκτήσε η χώρα μία μικρή αλλά ανθηρή βιομηχανία πορνοταινιών. Και αυτό ξεκίνησε από μία γυναίκα που ως σταρ της τηλεόρασης μπήκε από την τηλεόραση της τραπεζαρίας για να περάσει μετά στην τηλεόραση και τον υπολογιστή της κρεβατοκάμαρας του κάθε Έλληνα.

Το λάιφστάιλ καταναλώθηκε σχεδόν κανιβαλιστικά και όμως επιβίωσε.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος χρεωκόπησε και η Ελλάδα δεν ξεβλάχεψε. Ο Στέφανος Χίος κάνει κόμμα. Και τώρα, 8 χρόνια μετά από τη μέρα που η Τζούλια Αλεξανδράτου από sex symbol μετατρεπόταν σε πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, μοιάζει πλέον με έναν σκελετό, πιθανά επειδή πάσχει από νευρική ανορεξία, σύμβολο της φούσκας μίας ψεύτικης εποχής και των νεκρών ονείρων που άφησε πίσω.

Η ιστορία της Τζούλιας Αλεξανδράτου αντικατοπτρίζει την ιστορία της χώρας μας.

 

"google ad"

View this post on Instagram

 

So H0t its DEADLY ?

A post shared by Julia?? (@juliahunt123) on

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

INKA: Το Πάσχα του 2024 θα είναι ακριβότερο κατά 6% σε σχέση με πέρυσι

Το Πάσχα του 2024 θα κοστίσει 355,88. Δηλαδή το Πάσχα του...

Παραίτηση βόμβα Αϊνδιλή από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας μετά το «σόου» με Σχοινά, Μιχαηλίδου, Μονογυιού και την οργή των αθλητών

Η είδηση του αποκλεισμού ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών από την λαμπαδηδρομία,...

Ηράκλειο: Ξεκίνησε η μεγάλη αντισεισμική άσκηση – Ήχησε το 112 | Φωτός

Με καθυστέρηση περίπου μιάμισης ώρας ξεκίνησε σε Ηράκλειο και Λασίθι η δεύτερη μέρα...