17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Από τις 26 Ιουνίου η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης με Κυκλάδες και Κρήτη

Ημερομηνία:

«Σπάει η ακτοπλοϊκή απομόνωση της Θεσσαλονίκης» δήλωσε σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων για Σποράδες.

«Μετά τα δρομολόγια για Σποράδες των ταχύπλοων Super Speed και Super Cat της Golden Star Ferries, από τις 26 Ιουνίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018, το ιστορικό αξιόπλοο Aqua Blue της εταιρείας SeaJets, επιστρέφοντας πλήρως ανανεωμένο στη θάλασσα του Αιγαίου, ολοκληρώνει την ακτοπλοϊκή γραμμή συνδέοντας τη Θεσσαλονίκη, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη» τόνισε η κ. Πατουλίδου.

Παράλληλα επισήμανε ότι η Μητροπολιτική Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης και η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Αντιπεριφέρεια Τουρισμού, Πολιτισμού και Διά Βίου Μάθησης «δώσανε αέρα στα πανιά μιας ξεχασμένης ακτοπλοϊκής γραμμής, την οποία επιζητούσαν οι προαναφερόμενοι προορισμοί».

Η αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν προς την κατεύθυνση αυτή το περασμένο χρονικό διάστημα και τόνισε: «σε συνεννόηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, αναλάβαμε μια δύσκολη πρωτοβουλία-πρόκληση, που στόχο είχε να προσθέσουμε νέα όπλα στην τουριστική φαρέτρα της Θεσσαλονίκης, ικανοποιώντας τις αυξημένες απαιτήσεις και ανάγκες των τουριστών, των κατοίκων και επισκεπτών της Μακεδονίας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ