15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Από 4 Ιουλίου ξεκινούν οι πτήσεις από Σουηδία προς Κρήτη – Είμαστε έτοιμοι;

Ημερομηνία:

Το τουριστικό πρακτορείο Apollo, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πτήσεις τσάρτεραπό τη Σουηδία προς την Κρήτη, θα ξεκινήσουν από 4 Ιουλίου και όχι από 15 Ιουλίου, όπως είχε δημοσιευθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Σουηδία ανοίγει τώρα τα σύνορα της για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, Ισπανία, Κροατία και Πορτογαλία στο πλαίσιο του προγράμματος ναύλωσης.

Εξετάζουμε τώρα το πρόγραμμα πτήσης μας για να αρχίσουμε να πετάμε το συντομότερο δυνατό με την πρώτη αναχώρηση στις 4 Ιουλίου στην Κρήτη, αντί για τις 15 Ιουλίου, που είχαμε ανακοινώσει το προηγούμενο διάστημα.

Εάν έχετε ήδη κλείσει ένα ταξίδι μαζί μας στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Κροατία ή την Πορτογαλία και το ταξίδι σας, ενδέχεται να επηρεαστεί από τις συγκεκριμένες αλλαγές, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν δεν λάβετε νέα από εμάς, το ταξίδι σας θα γίνει όπως είχε προγραμματιστεί.

Εάν έχετε κάνει κράτηση για ταξίδι σε μια χώρα με συνεχείς συμβουλές, το ταξίδι σας θα ακυρωθεί.

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email όπου μπορείτε να επιλέξετε αν θα ακυρώσετε ή θα κάνετε εκ νέου κράτηση του ταξιδιού σας”.

Το ερώτημα είναι, είμαστε έτοιμοι για τη μαζική είσοδο τουριστών από μία χώρα με πολύ μεγάλο αριθμό κρουσμάτων με κορωνοϊό;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ