16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Απ. Τζιτζικώστας από Πλατεία Δημοτικής Αγοράς: “Σκοπός μας να λήξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την καταστρεπτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ” | Φωτορεπορτάζ

Ημερομηνία:

Για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε στα Χανιά ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας έφθασε στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς περίπου στις 12 το μεσημέρι λόγω καθυστέρησης της πτήσης του. Δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης ήταν και το πρώην στέλεχος των ΑΝ.ΕΛΛ. Κώστας Γύπαρης ο οποίος πριν μεταπηδήσει στους ΑΝ.ΕΛΛ. ήταν για χρόνια στέλεχος της Ν.Δ.

Σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στα Χανιά από όπου έχει και ρίζες ενώ είπε ότι και στα Χανιά υπάρχουν άνθρωποι έτοιμοι να αλλάξουν τα πάντα στη Νέα Δημοκρατία για να προχωρήσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μπροστά.

DSCF5506

Ζητούμενο είναι, όπως είπε, η δημιουργία μιας ελκυστικής Νέας Δημοκρατίας που θα είναι ικανει να ξανακερδίσει τη χαμένη εμπιστοσύνη των Ελλήνων και Ελληνίδων.

DSCF5523

Όσον αφορά τα σενάρια περί αποχώρησης υποψηφίου από την κούρσα των εκλογών, τα διάψευσε και είπε ότι όσοι τα διακινούν το κάνουν εκ του πονηρού.

DSCF5539

DSCF5546

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Δημοτική Αγορά χαιρέτισε πολλούς πολίτες και καταστηματάρχες και επαναλάμβανε ότι σκοπός του είναι να λήξει όσο πιο γρήγορα την καταστρεπτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.

DSCF5579 DSCF5582

Αρκετοί πολίτες του τόνισαν ότι υποφέρουν από τις πολιτικές λιτότητας και ζήτησαν, εφόσον κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές και γίνει πρωθυπουργός να τα αλλάξει όλα εις όφελος των δοκιμαζόμενων πολιτών.

DSCF5590 DSCF5676

Ο κ. Τζιτζικώστας, μετά το τέλος της περιοδείας του στη δημοτική αγορά κατευθύνθηκε προς το ναό των Εισοδίων όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνό.

"google ad"

DSCF5639_2DSCF5701

Στη συνέχεια αναχώρησε προς Καστέλι Κισσάμου όπου θα έχει συνάντηση με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο στη Μητρόπολη ενώ αργότερα θα κατευθυνθεί προς την καφετέρια “Στέκι” όπου θα μιλήσει με φίλους και υποστηρικτές του.

DSCF5687

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γιάννης Αγγελάκης
Ο Γιάννης Αγγελάκης σπούδασε Μέσα Ενημέρωσης και Πολιτισμικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton και ακολούθως συνέχισε τις σπουδές του σε επίπεδο MPhil στο Κέντρο για τις Σύγχρονες Πολιτισμικές Σπουδές (CCCS) του Πανεπιστήμιου του Birmingham. Περισσότερα άρθρα και δημoσιεύσεις μου εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ