21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Απ’ τον Καναδά προς τον πρόεδρο των Βρακοφόρων: «Ατιμάσατε την τιμημένη στολή των Κρητών…»

Ημερομηνία:

Ο πρώην πρόεδρος των Κρητών Μόντρεαλ, Αριστείδης Μοσχάκης, απαντά στον πρόεδρο των Βρακοφόρων για τις εμφανίσεις και της μαντινάδες κολακείας ενώπιον των συγκυβερνητών.

Ο πρώην πρόεδρος των Κρητών του Μόντρεαλ, Αριστείδης Μοσχάκης

Με ανοικτή επιστολή, που έστειλε στο Candianews ένας Κρητικός της ομογένειας, ο Αριστείδης Μοσχάκης, πρώην πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Μόντρεαλ Καναδά, απαντά στις κολακείες του πρόεδρου των Βρακοφόρων, ενώπιον Σαμαρά και λοιπών συγκυβερνητών. Η επιστολή έχει ως εξής:

Ο πρώην πρόεδρος των Κρητών του Μόντρεαλ, Αριστείδης Μοσχάκης

«Ανοικτή επιστολή προς Περιφερειάρχη Κρήτης και Όμιλο Βρακοφόρων

Μόντρεαλ  25 Δεκεμβρίου 2013

Ντροπή και αίσχος για τον Όμιλο Βρακοφόρων, κύριε Περιφερειάρχη Κρήτης Κρήτης.

Ατιμάσατε την τιμημένη στολή των ΚΡΗΤΩΝ με την παρουσία σας στους εκπροσώπους των κατοχικών δυνάμεων και της γερμανικής μπότας  ΣΑΜΑΡΟΜΠΕΝΤΖΕΛΩΝ, που έχουν καταδυναστεύσει τον Λαό μας εντελώς ΑΝΑΙΤΙΑ.

Τα περί «εθυμοτυπίας» που αναφέρονται από πολιτικά φερέφωνα των γερμανοτσολιάδων δεν μας αφορούν και δεν εξιλεώνει κανένα σας πρόεδρε του πολιτιστικού Μούδρος.

Αλλά τι περιμένεις από ένα όμιλο των ΒΡΑΚΟΦΟΡΩΝ που πριν δύο εβδομάδες ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΠΕΡΙ ΤΑ 40 ΑΤΟΜΑ , ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ (?) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΛΕΕΙ, ΤΗΝ 100 ΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 100 ΕΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ (??) ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, 40 ΑΤΟΜΑ, ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ (???)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ Ο ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ & ΜΙΣΘΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΚΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ???

ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΟΙ ΒΡΑΚΟΦΟΡΟΙ :

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΛΙΟ ΚΙΑΓΙΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΔΕΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΔΡΟΣ που προσπάθησες να τους δικαιολογήσεις.

"google ad"

ΤΟ 2012 ΗΡΘΕ ΑΛΛΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΕΝΩ Ο ΣΥΛ..ΚΡΗΤΩΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤ. 1962……!!!

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…….!!!!

 

Αριστείδης Μοσχάκης

τ. Πρόεδρος ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ,

τ. Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Κρητών Μόντρεαλ,

Ιδρυτής και τ. Πρόεδρος Νεολαίας Συλλόγου Κρητών Μόντρεαλ

 

Candianews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τιμές στα Χανιά η Ολυμπιακή Φλόγα | Φωτορεπορτάζ

Οι Χανιώτες συγκεντρώθηκαν στη συμβολή της Σκαλίδη με τη...

Απογευματινά χειρουργεία: 30 Ιατρικοί Σύλλογοι μεταξύ αυτών και οι 4 της Κρήτης στο ΣτΕ για την ακύρωσή τους

Προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για...

Ο Κασσελάκης έθεσε τον Παπανώτα εκτός ευρωψηφοδελτίου

O Στέφανος Κασσελάκης εξαίρεσε την Πέμπτη τον Δημήτρη Παπανώτα...