15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Αρνητική εξέλιξη για τις καθαρίστριες στον Άρειο Πάγο

Ημερομηνία:

Το ανώτατο δικαστήριο αναμένεται να εκδικάσει την υπόθεση επί της ουσίας την επόμενη εβδομάδα…
Να παραμείνουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας και εκτός του υπουργείου Οικονομικών και των ΔΟΥ οι καθαρίστριες προτείνει στο Εργατικό Τμήμα Άρειου Πάγου ο αρμόδιος αρεοπαγίτης εισηγητής.
Υπενθυμίζεται ότι οι καθαρίστριες είχαν δικαιωθεί από το Πρωτοδικείο της Αθηνάς τον περασμένο Μάιο καθώς είχε κριθεί ότι δεν είναι νόμιμο το καθεστώς διαθεσιμότητας στο οποίο βρίσκονται και πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία τους.
Κατά της απόφασης αυτής που δικαίωνε τις καθαρίστριες το υπουργείο Οικονομικών προσέφυγε στον Άρειο Πάγο ζητώντας την ανατροπή της.
Το ανώτατο δικαστήριο αναμένεται να εκδικάσει την υπόθεση επί της ουσίας την επόμενη εβδομάδα, ενώ στο μεταξύ έχει απορρίψει και το αίτημα των καθαριστριών για προσωρινή επαναπρόσληψη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...