15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ασθενής με κορωνοϊό βούτηξε στο κενό από τον 7ο όροφο του Νοσοκομείου – Στον ψυχολόγο ιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς

Ημερομηνία:

Ανείπωτη τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο του Βόλου. 62χρονος ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν έοχντας συμπτώματα κορωνοϊού άνοιξε το παράθυρο του δωματίου που τον φιλοξενούσε και έπεσε στο κενό.

Οι γιατροί μόλις είχαν τελειώσει το επισκεπτήριό τους και έκριναν μάλιστα οτι η υγεία του πηγαίνει καλά και άμεσα θα ελάμβανε εξιτήριο από το “Αχιλλοπούλειο”.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο άνδρας, έβγαλε τους ορούς, σηκώθηκε από το κρεβάτι του, χαιρέτησε τους υπόλοιπους ασθενείς που νοσηλεύονταν μαζι του στον θάλαμο, άνοιξε το παράθυρο και έπεσε από τον 7ο όροφο, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Μάλιστα πριν πέσει ευχαρίστησε τους ασθενείς για τον χρόνο που πέρασε μαζί τους.

Γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό περιστατικό και για τον λόγο αυτό θα δούνε ψυχολόγο.

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ