15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

“Αυτά δεν τα θυμάμαι ούτε στη χούντα”: Χωρίς λογική η παραχώρηση του αεροδρομίου σε ιδιώτες, λέει ο Απ. Βουλγαράκης | Ηχητικό

Ημερομηνία:

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Κρήτης να συμμετέχουν δυναμικά στην ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 π.μ. στο αεροδρόμιο Χανίων με ξεκάθαρη διεκδίκηση τη μη εκχώρηση του «Δασκαλογιάννης» σε ιδιώτες, απηύθυνε από τον Κρήτη fm 101.5 και από την ενημερωτική εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης.

Ο κ. Βουλγαράκης μίλησε με σκληρή γλώσσα για την όχι μόνο αδιάλλακτη μα και αλαζονική στάση της συγκυβέρνησης, η οποία δεν απαντά καν στην επίσημη αλληλογραφία της Περιφέρειας, ούτε στις διευκρινήσεις που ζητά.

“Δεν υπάρχει καμία λογική στην κυβερνητική πρόθεση να παραχωρήσει ένα επικερδές αεροδρόμιο σε ιδιώτες, διώχνοντας έτσι από τα Χανιά κέρδη πολλών εκατομμυρίων ευρώ.”

«Λουκέτο» και στο Ιστορικό Αρχείο Κρήτης;

Εξίσου οργισμένη ήταν η αντίδραση του Αντιπεριφερειάρχη στην πρόθεση του κ. Λοβέρδου να βάλει λουκέτο στο Ιστορικό Αρχείο Κρήτης, αφού με την υπ’ αριθμό 18649/Ε2 18-11-2014 απόφασή του, αποσπά στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου τον Προϊστάμενο του Ιστορικού Αρχείου Κώστα Φουρναράκη.

Άσχετα όμως αν τελικά ο κ. Φουρναράκης αποφύγει την απόσπασή του στο Ηράκλειο, είναι βέβαιο πια ότι θα μετακινηθεί είτε σε σχολείο του νομού είτε στη διεύθυνση δ/θμιας εκπαίδευσης, ένα είναι το γεγονός: Είναι πρόθεση του κ. υπουργού να υποβαθμίσει και να κλείσει την πολύτιμη ιστορική κιβωτό.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης, δεν ανταποκρίνονται ποτέ στα γραπτά αιτήματά μας, δεν απαντούν καν, επεσήμανε ο κ. Βουλγαράκης για να προσθέσει: Αυτά δεν τα θυμάμαι παρά στην περίοδο της χούντας.

Με τα ίδια μελανά χρώματα, ο αντιπεριφερειάρχης έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση του παλιού ψυχιατρείου, αλλά και των πρώην δικαστικών φυλακών.

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=9y5vl348GPg”]

kritifm1015.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...