14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Αυτός είναι ο βιαστής ανηλίκων που συνελήφθη στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Τα στοιχεία του 24χρονου άνδρα που καταζητούνταν για βιασμούς ανηλίκων στην Βέροια και συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης δόθηκαν στην δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. με την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον 24χρονο Altin Gega του Gani και της Nafie που γεννήθηκε το 1994 στην Αλβανία ο οποίος κατηγορείται ότι είχε βιάσει δύο ανήλικα παιδιά στην Βέροια και είχε ασελγήσει σε τέσσερα ακόμα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.Ο ίδιος, όπως έγραψε το cretapost, κρυβόταν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας είχαν συλλέξει πληροφορίες για τα στέκια του 24χρονου και επί τέσσερις ημέρες είχαν στήσει καρτέρι στα πιθανά μέρη. Τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν με τον 24χρονο να μην φέρει καμία αντίσταση.

Δείτε τον Altin Gega:

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό Μέγαρο όπου και κινήθηκαν οι διαδικασίες για την μεταγωγή του στην Βέροια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος, μαζί με δύο ακόμα άτομα που συνελήφθησαν για βιασμό και ασέλγεια ανηλίκων, έχουν προφυλακιστεί.

Πρόκειται για τους:

ΠΑΝΙΤΣΙΔΗ Δημήτριο του Αβραάμ και της Σοφίας, γεννηθέντα την 10-04-1935 στη Σκήτη Κοζάνης.

BULICKO JORGO του Thanas και της Stela , γεννηθέντα την 18-09-1996 στην Αλβανία.

cretapost

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...