21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αφιέρωμα στην Τρίτη ηλικία

Ημερομηνία:

Μια εκδήλωση χαράς και ψυχαγωγίας, έγινε στις 8-12-2014 στο κατάμεστο ΚΑΜ για τους ηλικιωμένους από το Δήμο Χανίων, με αφορμή τις γιορτές που έρχονται, για τους συμπολίτες μας, παππούδες και γιαγιάδες.

Η καλά οργανωμένη γιορτή από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χανίων με την ακούραστη και ευγενική Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής κ. Κατερίνα Κουνελάκη με λόγια ζεστά, γεμάτα αγάπη παρουσίασε το πλούσιο πρόγραμμα που με ευχαρίστηση παρακολουθήσαμε.

Με ρίμες από τους κ. Γ. Μαλαξιανάκη και σατιρικά από τον κ. Π. Πολυχρονάκη που πλούτισαν την εκδήλωση, η χορωδία των ΚΑΠΗ που μας εξέπληξε ευχάριστα, με την συμμετοχή του γνωστού συνθέτη Λίνου Κόκοτου, ως επίσης η παρουσία ενός εξαίσιου δημοσιογράφου κ. Κανάκι Γιακουμινάκη, (άνω των 90 ετών) που η συμμετοχή του είναι δεδομένη σε κάθε εκδήλωση, να μας δείχνει το δρόμο για θέληση στη ζωή, ως και εκλεκτών άλλων συμπολιτών μας, που η συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή, δίνει δύναμη να συνεχιστεί η προσπάθεια.

Η εκδηλώσεις αυτές του Δήμου Χανίων, μας δίνουν την πεποίθηση ότι έχουμε αρωγό και συμπαραστάτη μας τον φορέα που δεν ξεχνά τους συμπολίτες του.

Σε κάθε περίπτωση για κάθε τι, που θα χρειαστούμε την συμπαράσταση των υπηρεσιών του Δήμου, ελπίζουμε ότι με κατανόηση θα αντιμετωπίσουν κάθε αίτημα των περήφανων γηρατειών.

Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και τους ακούραστους συνεργάτες του για τις προσπάθειες που κάνουν για να δώσουν χαρά στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας.

Ο Πρόεδρος συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Χανίων
Γιάννης Ντίλης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Αναστάτωση σε γειτονιά από 44χρονο που ήθελε να αυτοκτονήσει

Αναστάτωση προκάλεσε τα ξημερώματα σε γειτονιά του Ηρακλείου ένας...

Κωνσταντοπούλου: «Ό,τι γίνεται στην κυβέρνηση είναι ευθύνη Μητσοτάκη»

«Η ΝΔ προσπάθησε να κλείσει γρήγορα τη συζήτηση και...

Ένοχος ο Ηλίας Μίχος και για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια – Αθώα η μητέρα

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την...

Αλιεύτηκε τόνος βάρους 485 κιλών – 25 ευρώ το κιλό στην αγορά

Μια απίστευτη ψαριά έκανε ένας ψαράς στον Αστακό, καθώς στα δίχτυα...