13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αψήφησε την απαγόρευση και πήγε για κυνήγι

Ημερομηνία:

Ακριβά θα πληρώσει την αγάπη του για το κυνήγι ένας άνδρας στην Κρήτη που είχε βγει για κυνήγι παρά την απαγόρευση που υπάρχει και πιάστηκε στα πράσα.

Όπως έγινε γνωστό, τη νύχτα της 5ης Ιανουαρίου 2021, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε. Χανίων περιπολούσαν στα ορεινά του Θερίσου, όταν γύρω στις 23:00 εντόπισαν ένα κινούμενο φως.

Παρακολούθησαν επί ώρα το φως και γύρω στις 01:00  της 6ης Ιανουαρίου κατάφεραν να συλλάβουν ένα άτομο, το οποίο έφερε κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και ένα φακό -τα οποία κατασχέθηκαν.

1

Το άτομο που συνελήφθη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, όπου παραδόθηκαν τα κατασχεθέντα και σχηματίστηκε δικογραφία.

Πρόκειται για την πρώτη της Α΄ ΚΟΚΔ στην Π.Ε. Χανίων, μετά την άρση της αναστολής εργασίας των θηροφυλάκων και η μοναδική στο νομό κατά τη διάρκεια του lockdown, γεγονός που καταδεικνύει, για ακόμα μια φορά την απουσία των αρμόδιων φορέων από την ύπαιθρο, ειδικά κατά τη νύχτα.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ