20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Αύριο Κυριακή το καρναβάλι στα Χανιά

Ημερομηνία:

Σε ρυθμούς καρναβαλιού βρίσκονται τα Χανιά με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος να είναι στραμμένο στη δημοτική κοινότητα Σούδας όπου αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση του βασιλιά Καρνάβαλου.

Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 2 μετά το μεσημέρι με την παρέλαση αρμάτων και ομάδων να ξεκινά από το Ναυταθλητικό Κέντρο της περιοχής και να καταλήγει στην πλατεία της Σούδας.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, θα είναι η Ειρήνη Κολιδά και ο Γιώργος Μανίκας.

«Δεν χρειάζεται πολλά, μόνο μια στολή και πολύ όρεξη για αποκριάτικο ξεφάντωμα, χορό και γέλιο. Ήρθε η ώρα για το μεγάλο χανιώτικο καρναβάλι στη Σούδα που για μια ακόμα χρονιά υπόσχεται ένα μοναδικό αποκριάτικο γλέντι», επισημαίνουν σε ανακοίνωση τους οι διοργανωτές .

Στο καρναβάλι εχουν δηλώσει συμμετοχή 16 ομάδες καρναβαλιστών με περίπου 2.500 άτομα.

Παράλληλα, εντείνονται οι προετοιμασίες και άλλων περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας καθώς το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το καρναβάλι Παλαιόχωρας και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, τα καρναβάλια σε Κίσσαμο και Καλύβες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...