23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Βάνα Μπάρμπα: “Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη.. Και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Την πρόθεση της να επιστρέψει στο θέατρο άμεσα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα του Γιώργου Κιμούλη, ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε το πρωί της Πέμπτης (8/4) η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός εκτός των άλλων μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

“Θέλω να κάνω θέατρο, θέλω κάνω μια παράσταση, θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη, εγώ είμαι λίγο αντισυμβατική . Ένας τόσο μεγάλος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούνε την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να κάνω και να μάθω κάτι μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη.. Και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης”, ανέφερε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...