22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τυμπάκι: Βίντεο από την άγρια συμπλοκή δεκάδων Ελλήνων-Πακιστανών – Εκρηκτικό το κλίμα – Στο νοσοκομείο τρία άτομα

Ημερομηνία:

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκαν απόψε τρία άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την διάρκεια της άγριας συμπλοκής Ελλήνων και Πακιστανών στο Τυμπάκι της Μεσαράς.

Κατά την διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων τραυματίστηκε μεγάλος αριθμός ατόμων. Τουλάχιστον πέντε εξ αυτών μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί του Κ.Υ. κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα που έφεραν, κυρίως στο κεφάλι αλλά και σε όλους τους το σώμα.

Τρεις από τους τραυματίες ήταν σε τέτοια κατάσταση, που οι γιατροί του Κέντρου Υγείας έκριναν πως ήταν επείγουσα η μεταφορά τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ανέλαβαν τη μεταφορά ενώ στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός.

Με δύο κλούβες οι συλληφθέντες στα δικαστήρια

Νωρίς το πρωί εξάλλου οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οι Πακιστανοί που συνελήφθησαν με αφορμή τα επεισόδια του Σαββάτου. Συνολικά μεταφέρθηκαν 22 άτομα και για την μεταφορά τους χρειάστηκαν δύο αστυνομικές κλούβες.

Στην ευρύτερη περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Εκρηκτικό το κλίμα στη Μεσαρά

Να σημειώσουμε ότι όπως μετέδωσε το Livetalks, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη είχε ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, με φόντο το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή του Τυμπακίου, μετά και τα γεγονότα του Σαββάτου και τις συμπλοκές ντόπιων και αλλοδαπών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν και συμφώνησαν στην ανάγκη να καταρτιστεί άμεσα ένα πλήρες σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ  τόνισε πως το ζήτημα της ενίσχυσης δυνάμεων θα διευθετηθεί και παρέπεμψε στην Αστυνομική Διεύθυνση τονίζοντας πως θα επιληφθεί του θέματος.

Όπως έγινε γνωστό, θα ακολουθήσει νέος κύκλος επικοινωνιών και Καραμαλάκης – Νικολιδάκης θα μιλήσουν ξανά το απόγευμα αφού ολοκληρωθούν οι σχετικές υπηρεσιακές και άλλες επικοινωνίες.

Με δύο κλούβες οι συλληφθέντες στα δικαστήρια

Νωρίς το πρωί εξάλλου οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οι Πακιστανοί που συνελήφθησαν με αφορμή τα επεισόδια του Σαββάτου. Συνολικά μεταφέρθηκαν 22 άτομα και για την μεταφορά τους χρειάστηκαν δύο αστυνομικές κλούβες.

ekriti.gr

"google ad"

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε χθες, Τετάρτη, από τη ζωή σε ηλικία 73...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...