21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Βελτίωση αγροτικής οδοποιΐας σε περιοχές του δήμου Κισσάμου

Ημερομηνία:

Στην έγκριση της μελέτης για την εκτέλεση έργων βελτίωσης αγροτικών δρόμων σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κισσάμου, συνολικού προϋπολογισμού 429.000 ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ) προχώρησε με την υπ. αρ. 207/2014 απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου.

Παράλληλα, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση της δημοτικής αρχής για υποβολή πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης του εν λόγω έργου στο μέτρο 321 του άξονα 3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 (Π.Α.Α 2007-2013) «Μικρά έργα αγροτικής οδοποιίας για την πρόσβαση των αγροτικών στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.) και από Εθνικούς πόρους.

Μέσω της εν λόγω μελέτης, προβλέπεται η βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών των δρόμων, η τοποθέτηση σωληνωτών οχετών διαμέτρου D 800 για την απορροή των ομβρίων υδάτων και η ασφαλτόστρωση τεσσάρων υφιστάμενων αγροτικών δρόμων σε περιοχές εκτός οικισμού και πιο συγκεκριμένα:

  1. η οδός στην Τοπική Κοινότητα Πολλυρήνιας η οποία βελτιώνεται σε μήκος 1170,74 μ.
  2. η οδός που συνδέει τις τοπικές κοινότητες Πολλυρήνιας – Καλάθενες σε μήκος 443,89 μ.
  3. η οδός που συνδέει τα δημοτικά διαμερίσματα Γρηγοριανά –Κάτω Παλαιόκαστρο της Τοπικής Κοινότητας Πολλυρήνιας, σε μήκος 600,71 μ.
  4. η οδός που βρίσκεται εντός του δημοτικού διαμερίσματος Μεράδα της Τοπικής Κοινότητας Λουσακιών και συνδέει αγροτικές οδούς, σε μήκος 1.054,19 μ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Τρέχει” η έκδοση των συντάξεων που εκκρεμούν στην Κρήτη – 252 υποθέσεις στα Χανιά

Σε 1161 ανέρχονται οι εκκρεμείς συντάξεις σε επίπεδο Κρήτης,...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...