16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Βιασμός στο Ζεφύρι: Εμφανίστηκαν η γιαγιά και η αδερφή της κοπέλας

Ημερομηνία:

Ανατροπή στην υπόθεση της κοπέλας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι. Βλέποντας τη φωτογραφία της στο Star, μία γυναίκα εμφανίστηκε πριν από λίγο στην Αστυνομία και δήλωσε συγγενής της.

Η γυναίκα αυτή φέρεται να είναι η γιαγιά της  κοπέλας και την αναγνώρισε από τη φωτογραφία. Μαζί με την φερόμενη αδερφή της, εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο. Όπως είπαν, την αναζητούσαν εδώ και μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η κοπέλα 22 ετών, έχει ένα αδερφάκι 8 ετών και κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής. Όπως είπαν η γιαγιά και η αδερφή της, εδώ και 2 χρόνια είναι  μπλεγμένη με τα ναρκωτικά.

Το χρονικό της άγριας κακοποίησης 

Την Τετάρτη το απόγευμα εντοπίστηκε η 22χρονη άγρια κακοποιημένη από αδίστακτους δράστες οι οποίοι “πέταξαν” στην άκρη του δρόμου.

Η οδός Σικελιανού, όπου εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση η άτυχη κοπέλα είναι ένας από τους δρόμους διακίνησης ναρκωτικών.

Όταν το ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”, πριν πέσει σε κώμα, δύο διαφορετικοί νοσηλευτές τη ρώτησαν για το όνομά της, ωστόσο η νεαρή βρισκόταν σε σύγχυση. Στο έναν είπε ότι την λένε Μαρία και στον δεύτερο Ελένη. Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό ο βιασμός της κοπέλας να έγινε σε άλλο σημείο και έπειτα να την «πέταξαν» στο Ζεφύρι, στην οδό Σικελιανού, ενώ δεν αποκλείεται πριν την άγρια σεξουαλική κακοποίηση να της είχαν δώσει ουσίες.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς έχουν πάρει δείγμα DNA από τα νύχια της και από τα ρούχα που φορούσε.

https://www.youtube.com/watch?v=eJ2UFKuuMiw

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...