14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

«Βόμβα» Πάιατ: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να παρέμβει στις εκλογές στην Ελλάδα

Ημερομηνία:

Είναι ξεκάθαρο πως οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν πεδίο μάχης υπερδυνάμεων που θέλουν να ασκήσουν έλεγχο στα τεκταινόμενα της χώρας. Πώς αλλιώς να γίνουν κατανοητές οι δηλώσεις του Αμερικάνου πρέσβη και του Αντιπρόεδρου του Ατλαντικού Συμβουλίου περά ρώσικης ανάμειξης σε δηλώσεις που έκανε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου;

Πιο αναλυτικά, απόπειρα ρωσικής ανάμειξης στις ελληνικές εκλογές καταγγέλλει ο Τζέφρι Πάιατ:

“Έχουμε δει αποδείξεις αυτού του είδους χειραγώγησης των πληροφοριών. Για παράδειγμα, τις ρωσικές προσπάθειες περί την Ορθόδοξη Εκκλησία, τις προσπάθειες να υποσκάψουν τον ρόλο του Οικουμενικού Πατριάρχη. Μπορώ τώρα να σας πω ότι έχω δει αποδείξεις προσπάθειας ανάμειξης στις επερχόμενες εκλογές της Ελλάδας”.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Ατλαντικού Συμβουλίου, Ντέιμον Γουίλσον, επεσήμανε:

“Οι εκλογές είναι στόχος. Είναι στόχος ξένων κατασκοπικών επιχειρήσεων. Το έχουμε δει συστηματικά από τη Ρωσία και σε κάποιο βαθμό από το Ιράν και ενίοτε και από την Κίνα”.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ