«Εγώ δεν θα την πω ποτέ Βόρεια Μακεδονία (…) Να με πάτε φυλακή» δήλωνε πριν από λίγους μήνες ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτικό πάνελ μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Φαίνεται όμως ότι από τον Φεβρουάριο «πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι» με αποτέλεσμα ο νυν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αλλάξει  άποψη.

Μπορεί λοιπόν να έσκιζε τα ρούχα του ως Μακεδονομάχος, αλλά μετά την υπουργοποίησή του αναγνωρίζει τη γειτονική χώρα με τη νέα ονομασία της και μάλιστα στην πράξη.

Δείτε το βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=LY2yGKj71w8″]

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει με συγκεκριμένο έγγραφο το newsbreak.gr, o Άδωνις Γεωργιάδης, πλέον, στέλνει επίσημη επιστολή-πρόσκληση με την υπογραφή του στον υπουργό Οικονομίας της Βόρειας Μακεδονίας (όπως ρητά αναφέρεται σε αυτή), Kreshnik BeKteshi για να τον προσκαλέσει με χαρά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα του ζητά να συναντηθεί μαζί του καθώς επισημαίνει πως θα του άρεσε να συζητήσει και να ανταλλάξει ιδέες για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και να αναζητήσουμε πιθανές συνεργασίες, ενώ κλείνει την επιστολή δηλώνοντας ανυπόμονος για την εν λόγω συνάντηση.

newsbreak.gr