17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Β. Διγαλάκης: “Η Νέα Δημοκρατία, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει οριστικά την Ελλάδα από την κρίση”

Ημερομηνία:

Με δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Χανίων κ. Βασίλης Διγαλάκης αναφέρει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πολιτευθεί:

Με αίσθημα τιμής και ευθύνης αποδέχθηκα την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφιος Βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει οριστικά την Ελλάδα από την κρίση και να την οδηγήσει μπροστά με ρεαλιστικές πολιτικές, ακολουθώντας τον δρόμο της ευθύνης και του ορθολογισμού, της ανάπτυξης, της αξιοπρέπειας, της αξιοπιστίας.

Σε αυτόν τον στόχο θεωρώ χρέος μου να συνταχθώ, με σκοπό να στηρίξω την εκλογική μάχη και – κυρίως – το δύσκολο έργο της αυριανής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πολιτεύομαι για πρώτη φορά, για να συμβάλλω στην αναβάθμιση της Παιδείας, που αποτελεί τη μόνη εγγύηση για το μέλλον της Ελλάδας και προϋπόθεση για την αναγέννησή της.

Πολιτεύομαι για να βοηθήσω, ώστε να σταματήσει η αιμορραγία των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό και για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις επιστροφής όλων αυτών που έφυγαν.

Μέσα από το επιστημονικό μου αντικείμενο και την εμπειρία μου στη δημόσια διοίκηση, γνωρίζω τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες που έχουμε τόσο εδώ, στον τόπο μας, όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Γνωρίζω τα εργαλεία με τα οποία μπορούμε να στηρίξουμε την ανάπτυξη, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και περισσότερες ευκαιρίες για όλους. Κυρίως, όπως απέδειξα και στη διάρκεια της πρυτανικής μου θητείας στο Πολυτεχνείο Κρήτης, είμαι αποφασισμένος να εφαρμόσω αυτές τις γνώσεις αποτελεσματικά, στην πράξη.

Απευθύνομαι, λοιπόν, σε όλες και όλους εσάς και σας ζητώ να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια.

Ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσω να εργαστώ με Γνώση και Τόλμη, για τα Χανιά, για την Κρήτη, για την Ελλάδα. Για να έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ