15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Β. Κεγκέρογλου: «Ναι του κ.Κουβέλη στην ένταξη της Κρήτης στη νησιωτική πολιτική αλλά νέα αναβολή της ένταξης της στο Μεταφορικό Ισοδύναμο»

Ημερομηνία:

Στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου «Για την κύρωση των Συμβάσεων Παραχώρησης που έχουν συναφθεί μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και των Οργανισμών Λιμένος Α.Ε. – Διατάξεις για τη λειτουργία του συστήματος λιμενικής διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις», τοποθετήθηκε ο Γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο κ. Κεγκέρογλου δήλωσε ότι η θετική ανταπόκριση του κ. Κουβέλη στο αίτημα του Κινήματος Αλλαγής που εκφράστηκε από τον κ.Καρρά και τον ίδιο προσωπικά, για ένταξη της Κρήτης στις νησιωτικές περιοχές με την επέκταση των αρµοδιοτήτων της Γενικής Γραµµατείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής είναι θετική αλλά τόνισε την άρνηση της προηγούμενης ηγεσίας για την ένταξη της στο Μεταφορικό Ισοδύναμο και την αόριστη υπόσχεση της τωρινής για ένταξη στο β’ εξάμηνο του 2019 μόνο για εμπορεύματα.

“Εμείς , το Κίνημα Αλλαγής επιμένουμε ότι η Κρήτη πρέπει να ενταχθεί πλήρως για όλους και για όλα, χωρίς αποκλεισμούς στο Μεταφορικό Ισοδύναμο, δηλαδή για α) τις μεταφορές αγαθών από και προς την Κρήτη, β) την μετακίνηση των Κρητικών και γ) τις μεταφορές καυσίμων, καλώντας την Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει την θέση της και αν το αποδέχεται να καταθέσει τη ρύθμιση τώρα.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, ο.κ Σαντορινιός, παρά τις αντιδράσεις των Κρητικών, επιμένει στις απόψεις του.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...