14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Γέμισαν ανθρώπους οι δρόμοι των Χανίων με… προσπάθεια τήρησης των μέτρων ασφαλείας | Φωτορεπορτάζ

Ημερομηνία:

Σίγουρα οι εικόνες στους δρόμους των Χανίων απέχουν αρκετά από αυτές που είχαμε συνηθίσει πριν την επιδημία του κορωνοίου όμως απέχουν πολύ και από την εικόνα που είχαν μόλις πριν λίγες ημέρες.

Οι Χανιώτες βγήκαν από τα σπίτια τους, οι δρόμοι γέμισαν ανθρώπους, οι άνθρωποι μιλούν μεταξύ τους, κάποιοι προσπαθούν να κρατούν τις αποστάσεις τους, άλλοι πάλι όχι. Πολλοί κυκλοφορούν με μάσκες.

Προσαρμόζονται και οι επιχειρήσεις. Σε κάθε επιχείρηση οι εργαζόμενοι φορούν μάσκες και γάντια. Οι πιο πολλοί φαίνεται να προτιμούν τις πάνινες και όχι της μίας χρήσης που παραπέμπουν σε νοσοκομεία.

Τράπεζες, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας αλλά και ταχυδρομεία είναι τα μόνα σημεία που υπάρχει συνωστισμός. Και αυτό γιατί λόγω των μέτρων προστασίας που έχουν ληφθεί επιτρέπεται μόνο συγκεκριμένος αριθμός πελατών εντός του.

Έτσι, πολλοί είναι αυτοί που μένουν από έξω. Κάνουν ουρές που όταν είναι μεγάλες οι άνθρωποι αναγκαστικά συνωστίζονται.

"google ad"

Αρκετοί φαίνονται χαμένοι στις σκέψεις τους, άλλοι όμως γελάνε, πολλοί συζητάνε στο δρόμο για αυτά που έχουν ζήσει και αυτά που θα ακολουθήσουν.

Είναι μία νέα μέρα για τους ανθρώπους και της πόλης μας που μετά από πολλές βδομάδες βγαίνουν ξανά από τα σπίτια τους χωρίς την ανάγκη να στείλουν κάποιο μήνυμα, με πολλά καταστήματα ανοιχτά.

Ας ελπίσουμε ότι ο ιός σύντομα θα νικηθεί ώστε η επιστροφή να ολοκληρωθεί δίχως την ανάγκη λήψης των οποιοδήποτε μέτρων.

Το βέβαιο είναι ότι η πόλη πλέον δεν είναι άδεια.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ