22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024
Array

“Γέμισαν” Αϊ Βασίληδες οι δρόμοι της πόλης

Ημερομηνία:

Περισσότεροι από 400 Αϊ Βασίληδες διέσχισαν προχθες το βράδυ την πόλη των Χανίων, δίνοντας ένα ξεχωριστό εορταστικό χρώμα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τοπικούς φορείς και ιδρύματα για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Ο χριστουγεννιάτικος δρόμος πόλης ”Santa Run”, είχε αφετηρία την πλατεία δικαστηρίων και διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έπειτα από πρωτοβουλία του συλλόγου μαζικού αθλητισμού ”Κότινος” σε συνεργασία με την αθλητική παρέα του ”Ορίζοντα” και ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με πάρτι με ζωντανή μουσική στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στο Νεώριο Μόρο.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος έδινε για τη συμμετοχή του 15 ευρώ και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές καθώς και από το πάρτι θα δοθούν για τις ανάγκες των ιδρυμάτων και των φορέων που φροντίζουν τα παιδιά.

Εκτός από τους 400 δρομείς Αϊ Βασίληδες στην εκδήλωση συμμετείχαν και πολλοί πολίτες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περισσότερα από 1.000 άτομα όλων των ηλικιών έδωσαν το παρών στέλνοντας ένα διαφορετικό μήνυμα αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...