16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

«Γαλλικά» και γιούχα σε Μπακογιάννη – Ρουσόπουλο – Πρωτόπαπα από δημοσιογράφους έξω από την ΕΣΗΕΑ | Βίντεο

Ημερομηνία:

Σκληρή φραστική επίθεση δέχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ από συγκεντρωμένους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ με αφορμή την έκθεση για τα 100 χρόνια της ένωσης.

Η επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη με βαριές εκφράσεις έγινε την ώρα που η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έβγαινε από το κτίριο. Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τη βρίζουν, τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της, με την Ντόρα Μπακογιάννη πάντως να διατηρεί την ψυχραιμία της και να αποχωρεί από το σημείο.

Οι παρευρισκόμενοι απέτρεψαν την προγραμματισμένη παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας μεταφέρει αναγνώστης μας.

 

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=pClytNqJsOg#t=18″]

Παράλληλα, επίθεση δέχτηκαν η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος αλλά και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=bvCFmxcsE7o”]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=eRvcFFW2moU”]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Lj2aEN3X3tY”]

zougla.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ