14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Γαύδος: Πάνω από 10 μέρες νεκρός ο Διονύσης Καλλίνικος

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12:00, το μεσημέρι του Σαββάτου, η αυτοψία του ιατροδικαστή Χανίων, κ. Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος μετέβη στη Γαύδο, μετά τον εντοπισμό πτώματος νεαρού άνδρα, χθες το απόγευμα, δίνοντας τραγικό τέλος στην αναζήτηση του αγνοούμενου Διονύση Καλλίνικου.

Ο κ. Μπελιβάνης, μιλώντας στο zarpa.gr, εξήγησε ότι αντίκρισε ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη, εκτιμώντας ότι ο 31χρονος είναι νεκρός για πάνω από 10 ημέρες ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να είναι νεκρός από τις 29 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ημέρα της εξαφάνισής του.

“Δεν υπάρχουν ενδείξεις βίαιου εξωτερικού θανάτου προς το παρόν”,

δήλωσε, εξηγώντας βέβαια ότι πλήρη εικόνα για το χρόνο και τα αίτια του θανάτου θα σχηματιστεί μετά από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει το πρωί της Κυριακής.

Σενάρια

Ήδη από την στιγμή που εντοπίστηκε το πτώμα,, από τους ευρισκόμενους στη Γαύδο, άρχισε να πλάθεται ένα σενάριο εγκληματικής ενέργειας, καθώς το πτώμα βρέθηκε στα Βατσιανά, στο δρόμο προς Τρυπητή σε σημείο απ’ όπου είχαν περάσει τα κλιμάκια πολλές φορές, τις πρώτες ημέρες των ερευνών.

Ωστόσο, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Χανίων και επικεφαλής των ερευνών κ. Τάσος Κουρουπάκης, μιλώντας στο zarpa.gr, εξηγεί ότι λόγω της μορφολογίας του εδάφους στην περιοχή, το γεγονός ότι οι άνδρες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής είχαν περάσει από απόσταση 50 μέτρων από το σημείο, δεν σημαίνει απαραιτήτως κάτι, καθώς δεν υπάρχει ορατότητα, αφήνοντας ωστόσο ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Μέσα στη νύχτα, τα σενάρια “φούντωσαν”, ωστόσο για την ώρα, δεν υπάρχει το παραμικρό επίσημο στοιχείο που να “δείχνει” έγκλημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πτώμα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 18:00, από Αυστριακό περιπατητή, σύμφωνα με την αστυνομία.

Από το πρωί του Σαββάτου, οι σχετιζόμενοι με την υπόθεση δίνουν καταθέσεις.

zarpa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...