15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Γενέθλια στα χρόνια του κορωνοϊού στην Κρήτη: Της κατέβασαν την τούρτα από το μπαλκόνι – “Ήταν τα πιο όμορφα γενέθλια μου. Στα 40 μου έτη εκεί που όλα είναι δύσκολα ξαφνικά όλα γίνονται μαγικά αισιόδοξα” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Μπορεί να “Μένουμε Σπίτι” λόγω του κορονοϊού, μπορεί να οφείλουμε να τηρούμε συγκεκριμένες αποστάσεις, όμως τα γενέθλια είναι γενέθια και οι γείτονες της Μαρίας στην Κρήτη το γνωρίζουν καλά.

Έτσι βρήκαν έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο για να της ευχηθούν για τα 40α της γενέθλια. Με δυνατή μουσική, ανάλογη της περίστασης και με μία τούρτα που κατέβασαν στο μπαλκόνι της με σχοινιά, της είπαν τα χρόνια πολλά!

Η Μαρία Βραχασωτάκη συγκινημένη μιλώντας στο cretapost, τόνισε “Ήταν τα πιο όμορφα γενέθλια μου. Στα 40 μου έτη εκεί που όλα είναι δύσκολα ξαφνικά όλα γίνονται μαγικά αισιόδοξα.

Φέτος κατάλαβα ότι είμαι τυχερός άνθρωπος που ο Θεός με έστειλε στην πιο όμορφη γειτονιά, στη γειτονιά που ζουν άγγελοι στη γη.

Στα 40 έτη απέκτησα μια καινούργια οικογένεια. Δεν πίστευα ποτέ ότι σε ένα μέρος του πλανήτη θα κατοικούν τόσο δοτικοί άνθρωποι όλοι μαζί. Έτρεχαν τα μάτια μου από χαρά, έτρεμε η ψυχή μου από τα συναισθήματα”.

Εκτός από το τραγούδι και την τούρτα οι γείτονες της άφησαν και δώρα στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Αυτό που υπόσχεται τώρα εκείνη είναι πως μόλις βγουν από την καραντίνα θα τους γνωρίσει έναν έναν ξεχωριστά. “Ακόμα και στα πιο δύσκολα όλοι μαζί μπορούμε”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ