19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Οι φοιτητές της ΝΔ γιορτάζαν για τη νίκη στις φοιτητικές εκλογές με σύνθημα υπέρ Ντάισελμπλουμ; Όχι | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, η φοιτητική παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ, ήταν ο μεγάλος νικητής για άλλη μια φορά των φοιτητικών εκλογών αφού συγκέντρωσαν ποσοστό 37,80% στα ΑΕΙ και 45,80% στα ΤΕΙ. Όμως ο τρόπος που γιόρτασαν τη νίκη φοιτητές της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ξεπερνά κάθε όριο.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο βλέπουμε φοιτητές της ΔΑΠ ΝΔΦΚ οι οποίοι χορεύουν από τη χαρά φωνάζωντας σα χούλιγκανς ένα σύνθημα.

Σύμφωνα με την είδηση όπως αρχικά διαδόθηκε το σύνθημα έλεγε:

“Γερά Γερούν, γερά, και ΔΑΠ ΝΔΦΚ” και μετά “Γερούν γερά, γερά, ΠΑΣΠίτη π******α”.

Σύμφωνα με την είδηση όπως μεταφέρθηκε, ο Γερούν που αναφέρονται δεν είναι άλλος από τον Ολλανδό Υπουργό Οικονομικών και πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ τον οποίο οι Έλληνες φοιτητές τον καλούν να αντέξει στις πιέσεις της ελληνικής κυβέρνησης. Άλλωστε, το σύνθημα “Γερούν Γερά”, είχε ξαναειπωθεί από τον Λυκούργο Λιαρόπουλου, υπεύθυνο δημόσιας Υγείας του Ποταμιού.

Η αλήθεια όμως είναι ότι το σύνθημα δεν ήταν για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, αφού για όποιον ακούσει προσεκτικά είναι ξεκάθαρο ότι λένε:

“Και Α, Και Ου, Και Α και ΔΑΠ ΝΔΦΚ” και μετά “Και Ου, Και Α, Και Α ΠΑΣΠίτη π******α”

Είναι ένα σύνθημα παλιό το οποίο ακούγεται εδώ και πολλά χρόνια. Σε οποιαδήποτε περίπτωση προκαλούν εντύπωση οι χουλιγκανικού τύπου κραυγές και συνθηματολογία της πρώτης φοιτητικής παράταξης της χώρας.

Δείτε το βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=2-R1laUj1Ws”]

Και το παράδειγμα που δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Jm7s52gVRac”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...