13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Γιαγιά ντυνόταν μάγισσα και ο σύντροφός της δαίμονας και κακοποιούσαν την 4 χρονη εγγονή της

Ημερομηνία:

Σοκαρίστηκαν οι δικαστές της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ, όταν κλήθηκαν να δικάσουν την 51χρονη Τζενίβα Ρόμπινσον.

Ο λόγος; Η 51χρονη ντυνόταν…μάγισσα, για να κακοποιεί και να βασανίζει την μικρούλα εγγονή της, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Κατά τη διάρκεια της πολύ ιδιαίτερης αυτής δίκης, είδε το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά ένα βίντεο από το κινητό της Ρόμπινσον, στο οποίο κατέγραφε τα βασανιστήρια που έκανε στο κοριτσάκι! Το βίντεο είναι από το 2014, όταν η εγγονή της ήταν μόλις 4 ετών!

Όπως αποκάλυψαν οι εισαγγελείς, η κατηγορούμενη ντυνόταν «μάγισσα Νέλντα», φορώντας μια πράσινη μάσκα, ενώ ο 33χρονος σύντροφός της, Τζόσουα Γκρέιντζερ, μασκαρευόταν σε τρομακτικό δαίμονα, που ονομάζεται «Κούγκρο». Το μεταμφιεσμένο ζευγάρι χτυπούσε το κοριτσάκι καθημερινά, τρομοκρατώντας το, παράλληλα, ότι ζουν στη σοφίτα του σπιτιού τους τέρατα που θα τη σκότωναν.

Κάποια στιγμή, ακούγεται η 4χρονη να ικετεύει, λέγοντας ότι θα είναι φρόνιμη από εδώ και στο εξής. Η γιαγιά της, όμως, απαντάει με τσιριχτή φωνή μάγισσας «λες ψέματα, κοριτσάκι!».

Όσο το κοριτσάκι εκλιπαρεί να την αφήσουν, τόσο το ζευγάρι την τρομοκρατεί. Η 51χρονη, μάλιστα, κάποια στιγμή ζητάει ένα πιρούνι κι ένα μαχαίρι για να την κόψει κομμάτια και να τη φάει.

Η κατηγορούμενη καταδικάστηκε σε 3 φορές ισόβια, ενώ σε ισόβια καταδικάστηκε και ο σύντροφός της για συμμετοχή στην κακοποίηση του παιδιού.

Το κοριτσάκι, 7 ετών σήμερα, έχει πληγές, μελανιές και καψίματα στο σώμα του και μολυσμένες πληγές στους αστραγάλους του, σύμφωνα με την αστυνομία. Στους καρπούς της υπάρχουν σημάδια που μαρτυρούν ότι κρατούνταν δεμένο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 51χρονης δήλωσε ότι η ποινή είναι πολύ βαριά, καθώς το κοριτσάκι δεν πέθανε, για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση του δικαστή: «ναι, αλλά έχασε όλη του την παιδικότητα και τη λάμψη του και θα έχει τραύματα για μια ζωή».

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η κατηγορούμενη:

  • Χτυπούσε το παιδί με πένσες
  • Το κλοτσούσε σε δημόσιους χώρους, σπάζοντάς του κόκκαλα
  • Το χτυπούσε στο πρόσωπο και το κεφάλι, με αποτέλεσμα να του δημιουργεί πληγές
  • Το έγδερνε
  • Του έκοψε τα μαλλιά την ώρα που κοιμόταν
  • Του έπαιρνε το φαγητό, ώστε το κοριτσάκι να πρέπει να κλέβει για να φάει
  • Δεν του παρείχε την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή
  • Δεν το έστελνε σχολείο
  • Το υποχρέωνε να κοιμάται στο γκαράζ μόνο του ή έξω με τους σκύλους
  • Του έκοψε, σε ηλικία 6 ετών, το δάχτυλο με ψαλίδι

star.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ