15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γιατί ο Δήμαρχος Κισσάμου δεν είχε κανένα ακίνητο και γιατί ο Δήμαρχος Πλατανιά είχε το μεγαλύτερο εισόδημα και τα περισσότερα ακίνητα

Ημερομηνία:

Εντύπωση προκάλεσε η παράθεση στοιχεία από τα πόθεν έσχες των Δημάρχων στα Χανιά. Δύο στοιχεία προκάλεσαν τη μεγαλύτερη εντύπωση. Το πρώτο αφορά τον Δήμαρχο Πλατανιά όπου είχε τον μεγαλύτερο αριθμό ακινήτων (56) αλλά και το μεγαλύτερο συνολικό καθαρό εισόδημα (89.293,09 ευρώ) με διαφορά μάλιστα από τον δεύτερο στην κατάταξη κ. Τάσο Βάμβουκα (51.074,80 ευρώ). Το δεύτερο αφορά τον μηδενικό αριθμό ακινήτων που καταγράφεται στο πόθεν έσχες του Δήμαρχου Κισσάμου κ. Θ. Σταθάκη.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Πλατανιά διευκρινίστηκε ότι το καθαρό εισόδημα από μισθούς εμφανίζονται τόσο υψηλό επειδή τμήμα της μισθοδοσίας του από το 2014 καταβλήθηκε το 2015. Το συγκεκριμένο ποσό, εμφανίζεται στο φετινό πόθεν έσχες, αν και αφορά προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά τον μεγάλο αριθμό ακινήτων ο Δήμαρχος Πλατανιά διευκρίνησε ότι πρόκειται στην πλειοψηφία τους για μικρά αγροτεμάχια, που του δόθηκαν από τους γονείς του, με μικρή αξία.

Όσον αφορά τον Δήμαρχο Κισσάμου κ. Θεόδωρο Σταθάκη, ο μηδενικός αριθμός ακινήτων δεν ευσταθεί αφού για άγνωστο λόγο δεν παρουσιάστηκε στο πόθεν έσχες αυτά που βρίσκονται στην ιδιοκτησία του.

Διαβάστε επίσης:

– Πρωταθλητής στον αριθμό ακινήτων μεταξύ των Δημάρχων ο Γιάννης Μαλανδράκης, ούτε ένα ακίνητο ο Θεόδωρος Σταθάκης – Τι δείχνει το πόθεν έσχες των Δημάρχων

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ