19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Γιατί παραιτήθηκε (πραγματικά) ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων γιατρός Μανόλης Αλιφιεράκης;

Ημερομηνία:

Ο γιατρός Μανόλης Αλιφιεράκης πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα από την θέση του. Σε ερώτηση δημοσιογράφων ισχυρίστηκε ότι δεν εισακουόταν η Χανιώτικη οργάνωση για θέματα των Χανίων και ότι επενέβαιναν οι τοπικοί βουλευτές της Ν.Δ και δεν είχε ανεξαρτησία. Όμως είναι έτσι;

Ο Μανόλης Αλιφιεράκης ακολούθησε τον Αντώνη Σαμαρά από το παρελθόν και ήταν μαζί του όταν ήρε την εμπιστοσύνη του το 1993, από τη κυβέρνηση της Ν.Δ με πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και σχημάτισε την «Πολιτική άνοιξη.»Υπήρξε τότε και υποψήφιος με την «Π.Α νομάρχης Χανίων.

Όπως τεκμαίρεται και από το σχόλιο του στα «κοινωνικά δίχτυα» {internet-social media} όπου γράφει κάτω από τη φωτογραφία του Γ.Γ της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου ότι: «ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΑΛΛΑ ΑΨΟΓΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΟΣΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ {αστυνομικούς}ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.»

Ο Μανώλης Αλιφιεράκης όπως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με το στενό του επιτελείο όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γ. Μπαλτάκος, προφανώς είχε συγγενικές ιδεολογικές σχέσεις με τη «Χρυσή Αυγή» στο επίπεδο της ιδεολογίας φυσικά, γιατί είναι φιλήσυχος και αξιόλογος γιατρός των Χανίων.

Μάλιστα κάποιοι από τη Ν.Δ όπως ο βουλευτής Βύρων Πολύδωρας κι ο γνωστός λαϊκιστής πολιτικός Παναγιώτης Ψωμιάδης φλέρταραν με την ιδέα να συνεργαστεί η Ν.Δ με μια σοβαρή «Χρυσή Αυγή.»

Στο facebook σχολιάζει επίσης ο γιατρός Αλιφιεράκης τώρα που “απελευθερώθηκε” από την θέση του ότι “Ο Εβραίος Κον Μπεντίτ υπέρμαχος των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας δίνει εντολή να απαγορευτεί το κόμμα της Χρυσής Αυγής.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...