14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Γιατί συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης με τον Διοικητή της Τράπεζα της Ελλάδας κ. Γιάννη Στουρνάρα;

Ημερομηνία:

Με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα συναντήθηκε την Παρασκευή στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν και οι Υποδιοικητές Θεόδωρος Τσούφης και Γιώργος Γεωργόπουλος, ο κ. Σημανδηράκης έθεσε υπόψη τους το χρόνιο πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης των χρηματαποστολών μπροστά από το κτήριο της Τράπεζας στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Ο Δήμαρχος Χανίων ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Διοίκησης της Τράπεζας, επισημαίνοντας ότι η συνέχιση αυτής της κατάστασης είναι απαράδεκτη καθώς δημιουργείται σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα, η ασφάλεια των διερχόμενων τίθεται σε κίνδυνο και αλλοιώνεται αισθητικά η εικόνα της πόλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Στουρνάρας δεσμεύθηκε για την άμεση επίλυση του προβλήματος και δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα σταλεί στα Χανιά κλιμάκιο στελεχών της Τράπεζας προκειμένου να διερευνηθούν επί τόπου οι εναλλακτικές δυνατότητες για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στο συγκεκριμένο κεντρικό σημείο της πόλης.

Μετά την συνάντηση ο κ. Σημανδηράκης δήλωσε:

«Ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση κατά την οποία είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω διεξοδικά στον Διοικητή και τους Υποδιοικητές της Τράπεζας πώς έχει η κατάσταση και να ζητήσω την άμεση παρέμβασή τους. Πιστεύω ότι όταν υπάρχει η πολιτική βούληση, είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που δυσχεραίνει την καθημερινότητα των πολιτών. Και από τη συνάντηση αυτή αποκόμισα ότι ο κ. Στουρνάρας δεσμεύτηκε να δρομολογήσει την άμεση επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος και τον ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...