15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Για δύο συνεχόμενες ημέρες ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100ο C τα έσπασαν στη Σούγια – Το “Other Wind Festival” συνεχίζεται με Yπόγεια Ρεύματα, Monica και Χαΐνηδες | Φωτορεπορτάζ

Ημερομηνία:

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C – η μπάντα που βγαίνει στον δρόμο μαζί του τον τελευταίο χρόνο – εμφανίστηκαν στη Σούγια, όχι για μία αλλά για δύο συναυλίες στο Fortuna το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Αυγούστου.

Οι φανατικοί φίλοι του Γιάννη Αγγελάκα έμειναν ευχαριστημένοι αφού για πολλές ώρες ο αγαπημένος τους τραγουδιστής μαζί με τη νέα μπάντα του είπαν τραγούδια από τον νέο δίσκο που ετοιμάζουν στο στούντιο αλλά και παλιότερα αγαπημένα από την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως και σήμερα, προσαρμοσμένα στον ήχο της μπάντας με την οποία πορεύεται τον τελευταίο καιρό.

Μαζί του στη συναυλία τη δεύτερη ημέρα ήταν και οι , ένα ενδιαφέρον ηλεκτρονικό bass – techno συγκρότημα με γαλλικό στίχο.

DSCF9045
Οι Alcalica

To Other Wind Festival θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και έως τις 20 Αυγούστου με συγκροτήματα όπως οι Couleur Locale, τα Υπόγεια Ρεύματα, αλλά και Μόνικα και Χαΐνηδες.

Πέραν όμως των συναυλιών θα δοθούν και ομιλίες, από τον συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη αλλά και τον “χαΐνη” Δημήτρη Αποστολάκη.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

Τρίτη 15 Αυγούστου

Acropolis Bye Bye

Γιάγκος Χαιρέτης

Φάνης Καρούσος

Ομιλία – συζήτηση με τον συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη

Τετάρτη 16 Αυγούστου

Couleur Locale

Γιάννης Καπετανάκης

"google ad"

Πέμπτη 17 Αυγούστου

Υπόγεια Ρεύματα

Babel Trio

Παρασκευή 18 Αυγούστου

Μόνικα

Σάββατο 19 Αυγούστου

Χαίνηδες

Κυριακή 20 Αυγούστου

Ομιλία – συζήτηση με τον “χαΐνη” Δημήτρη Αποστολάκη

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ