16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Για νέα εξαπάτηση των συνταξιούχων κατηγορεί τον Τσίπρα ο Λαφαζάνης

Ημερομηνία:

«Ο Αλ. Τσίπρας εξαπάτησε για άλλη μια φορά χωρίς καμία ντροπή τους συνταξιούχους της χώρας, δίνοντας ψίχουλα αντί της 13ης σύνταξης που είχε εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες» σχολίασε ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την περιοδεία του σε Πέραμα και Σαλαμίνα.

Όπως αναφέρει η «Ναυτεμπορική», Σο Λαφαζάνης σημείωσε πως «οι προεκλογικές παροχές-ψίχουλα και κοροϊδία θα εξατμιστούν και αυτές μετά τις βουλευτικές εκλογές, κάτω από τον βούρδουλα των θεσμών και των αγορών απέναντι στις οποίες είναι υπάλληλος και δέσμιος ο Αλ. Τσίπρας. Τα ληστρικά πλεονάσματα, τα οποία βγαίνουν με την βαρύτατη, αντιαναπτυξιακή και αντικοινωνική φορολογία, με την κατάρρευση του προγράμματος των δημόσιων επενδύσεων, την επανάληψη των αλχημειών και λαθροχειριών του παρελθόντος και με τον αθρόο δανεισμό της χώρας, καταστρέφουν στην κυριολεξία τον τόπο και δεν μπορούν να συνεχιστούν παρά μόνο με την απόλυτη χρεοκοπία της οικονομίας και της χώρας» υπογράμμισε ο κ. Λαφαζάνης.

Καταλήγοντας στις δηλώσεις του ο κ. Λαφαζάνης είπε «δεν πρέπει να έχει κανένας καμία αυταπάτη: Aν στις επερχόμενες εκλογές δεν υπάρξει μια μεγάλη προοδευτική ανατροπή στη χώρα με ισχυρή τη Λαϊκή Ενότητα και ένα μεγάλο προοδευτικό και πατριωτικό αντιμνημονιακό μέτωπο, τότε η Ελλάδα είτε με ΣΥΡΙΖΑ, είτε με Ν.Δ., είτε και με τους δύο μαζί σε συγκυβέρνηση, οδηγείται σε νέο, ακόμα σκληρότερο οικονομικό και γεωπολιτικό μνημόνιο, με άμεσο κίνδυνο τη διχοτόμηση του Αιγαίου και των δικαιωμάτων της Κύπρου στην Ανατ. Μεσόγειο αλλά ακόμη και τον εθνικό ακρωτηριασμό».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...