13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Για συνεργασία μιλούν στα μυνήματά τους μετά τις εκλογές Ροκάκης – Μαργαρώνης

Ημερομηνία:

Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες και ήδη τη θέση της πόλωσης που καλλιεργήθηκε πριν τις εκλογές παίρνουν τα λόγια περί συνεργασίας.  Άλλωστε, όπως επισημάναμε και σε κείμενό μας, από τη στιγμή που δεν υπήρξε αυτοδυναμία, ο νόμος είναι ξεκάθαρος και δε δίνει άλλη δυνατότητα για τη διοίκηση του Επιμελητηρίου πέρα από τη συνεργασία.

Στο κείμενό του ο νικητής των εκλογών κ. Αντώνης Ροκάκης στο μύνημά του σημειώνει ότι “οι 3555 επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία -ανεξαρτήτως με το ποιον συνδυασμό ψήφισαν- αποτελούν για εμάς δέσμευση εμπιστοσύνης, συνεργασίας και ουσιαστικών αποτελεσμάτων” ενώ και ο Γιάννης Μαργαρώνης αφού συγχαίρει τον Γιάννη Ροκάκη για τη νίκη του αναφέρει:

“Το αποτέλεσμα των εκλογών ανέδειξε συνεργασία  και στον πρώτο συνδυασμό ανήκει η πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση”.

Το μύνημα του Γιάννη Ροκάκη

Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι,

Μέσα από τις εκλογές του ΕΒΕ Χανίων, ο επιχειρηματικός κόσμος ανέδειξε το συνδυασμό μας «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» πρώτη δύναμη.

Ο μεγάλος νικητής των εκλογών ωστόσο, δεν ήταν οι συνδυασμοί, αλλά η μεγάλη συμμετοχή των ψηφοφόρων. Οι επιχειρηματίες έδειξαν για ακόμη μια φορά, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ότι η φωνή τους έχει υπόσταση.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους επιχειρηματίες του νομού, που με την παρουσία τους στην εκλογική διαδικασία ενίσχυσαν το θεσμό του επιμελητηρίου δίνοντας εντολή στο νέο ΔΣ να τους εκπροσωπήσει. Οι 3555 επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία -ανεξαρτήτως με το ποιον συνδυασμό ψήφισαν- αποτελούν για εμάς δέσμευση εμπιστοσύνης, συνεργασίας και ουσιαστικών αποτελεσμάτων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους επαγγελματίες που εναγωνίως εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου και το συνδυασμό μας, αλλά δεν είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τους ανθρώπους που στήριξαν το συνδυασμό μας, είτε ως υποψήφιοι, είτε ως εθελοντές στο εγχείρημά μας. Η βοήθεια τους και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, μου δίνει δύναμη ευθύνης ώστε να φανώ τόσο εγώ, όσο και το νέο ΔΣ, αντάξιοι των προσδοκιών της επιχειρηματικής κοινότητας για ένα δυναμικό μέλλον.

Από την πρώτη στιγμή τονίσαμε ως ομάδα ότι μόνο Ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά. Όπως λοιπόν ξεκινήσαμε, έτσι θα πορευτούμε και στη συνέχεια: Ενωμένοι, Δυνατοί, Αποφασισμένοι. Στη μάχη που έχουμε μπροστά μας δεν περισσεύει κανείς. Τα Χανιά πρέπει να γίνουν Κέντρο Επιχειρηματικότητας και θα γίνουν.

Αντώνης Ροκάκης

Επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες»

Το μύνημα του Γιάννη Μαργαρώνη

Ευχαριστώ τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες μέλη του ΕΒΕΧ, που συμμετείχαν με την ψήφο τους στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο.

"google ad"

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που έδωσαν ψήφο  εμπιστοσύνης στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σ’ όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον αξιοπρεπή και τίμιο αγώνα που όλοι  μαζί δώσαμε.

Συγχαίρω τον Αντώνη Ροκάκη για την νίκη του. Το αποτέλεσμα των εκλογών ανέδειξε συνεργασία  και στον πρώτο συνδυασμό ανήκει η πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.

Γιάννης Μαργαρώνης

Επικεφαλής συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...