19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Για το βιασμό σκύλου στην Αθήνα

Ημερομηνία:

Παράπλευρες συνέπειες της ηθικής σήψης;

Μια ιδιαζόντως ειδεχθής, πρωτόγνωρη για το είδος του ζώου για τα ελληνικά δεδομένα πράξη και ταυτόχρονα αποτρόπαια κακοποίηση ζώου και συγκεκριμένα θηλυκού σκύλου, έλαβε χώρα πρόσφατα στην Αθήνα.

Αφορά τον βιασμό του ζώου από Πολωνό υπήκοο, κάτοικο Αθηνών, ο οποίος και οδηγήθηκε στην ελληνική δικαιοσύνη και καταδικάστηκε με την ποινή 2 χρόνια φυλάκισης με αναστολή και 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Η παρά την θέληση τέλεση  της  γενετήσιας πράξης οποιουδήποτε εμβίου όντος, ανθρώπινου ή μη, αποτελεί μια βδελυρή και βεβαίως καταδικαστέα από την κοινωνία μας πράξη.

Βέβαια θα πρέπει να αναφερθούμε και στο γεγονός, ότι  βιασμοί ζώων και ιδιαίτερα αιγών και προβάτων συμβαίνουν συχνά στην ελληνική  επαρχία, γεγονός το οποίο δεν θα πρέπει να το παραβλέπουμε και να αντιδρούμε μόνο σε βιασμούς ζώων  συντροφιάς.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αποτελούν  μεμονωμένα περιστατικά και όχι παράπλευρες συνέπειες της ηθικής σήψης, που διέρχεται η χώρα μας  κατά τα τελευταία χρόνια.

Θέλουμε να είμαστε περήφανοι  για την Ελλάδα και θα παλέψουμε με κάθε τρόπο και από το δικό μας μετερίζι για να φέρουμε ξανά  στην επιφάνεια  παροπλισμένα  ιδανικά, αξίες και οράματα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ &

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 115  ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: 500 ευρώ γιατί έκαιγε υπολείμματα καλλιεργειών

Διαδοχικά είναι τα πρόστιμα στην Κρήτη για πυρκαγιάς που...

Έως την Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο Πάσχα – Οι προϋποθέσεις

Έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου θα πρέπει να...

Περιπέτεια για τουρίστρια σε φαράγγι του Λασιθίου

Άσχημα απρόοπτα είχε για μία τουρίστρια η πεζοπορία σε...