16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γιγαντοπανό του ΚΚΕ στην Ακρόπολη ενάντια στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ – Σήμερα και συγκέντρωση

Ημερομηνία:

Γιγαντοπανό κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ανάρτησαν σήμερα το πρωί στην Ακρόπολη μέλη του ΚΚΕ. «Όχι στη Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, στα σχέδια ΗΠΑ- ΝΑΤΟ, στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό. Ναι στη φιλία, αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών»,  είναι το σύνθημα στο πανό και είναι γραμμένο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με την κίνηση τους, στέλνουν σήμερα το μήνυμα της καταδίκης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι είναι Νατοϊκής έμπνευσης που ρίχνει νερό στο μύλο των εθνικισμών και των αλυτρωτισμών, σε βάρος των λαών των δύο χωρών.

Παράλληλα τα μέλη του ΚΚΕ καλούν τον κόσμο να συμμετέχει στα συλλαλητήρια του Κόμματος που διοργανώνονται σήμερα.

Σύμφωνα με τον 902.gr, εκ μέρους του ΚΚΕ έγινε παρέμβαση στον υπεύθυνο του αρχαιολογικού χώρου προκειμένου να επιτρέπεται η είσοδος επισκεπτών στον αρχαιολογικό χώρο και να μη μείνει κλειστός με πρόσχημα την ανάρτηση των πανό.

Σήμερα οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ ενάντια στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής, η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας και η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλίας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκεντρώσεις – συλλαλητήρια, σήμερα Πέμπτη 24 Γενάρη, με θέμα: «Όχι στη Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ – Όχι στα σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ – Όχι στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό – Ναι στη φιλία – αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών».

Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στις 18.30, στο πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ), στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, στο Άγαλμα Βενιζέλου και στη Λάρισα επίσης την ίδια ώρα στην στην πλατεία ΑΤΑ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ