15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γιορτή Εθελοντισμού στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου

Ημερομηνία:

Την Δευτέρα 07/09/2015 στις 18.00 το απόγευμα, στο χώρο του ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου – ΔΟΚΟΙΠΠ στα Κουνουπιδιανά, θα πραγματοποιηθεί Γιορτή Εθελοντισμού από τους Συλλόγους Ακρωτηρίου (Πολιτιστικοί, Χορευτικοί, Αθλητικοί, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων).

Στα πλαίσια προώθησης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση – κέρασμα. Στην εκδήλωση θα βρίσκονται οι Σύλλογοι Παλαιών Αυτοκινήτων, Μηχανής και Βέσπας.

Στη συνέχεια  όλοι μαζί θα αναχωρήσουν για την Δημοτική Αγορά Χανίων όπου στις 19.30 θα ξεκινήσει η 13η μεγάλη Λαμπαδοδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών-Άγιος Ιωάννης με τελικό προορισμό το Ενετικό Λιμάνι Χανίων όπου θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ