13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

“Γκαζοφονιάς” παραλίγο να στείλει στον άλλο κόσμο πολίτη στο λιμάνι της Σούδας

Ημερομηνία:

“Γκαζοφονιάς” παραλίγο να οδηγήσει στον θάνατο πολίτη στο λιμάνι της Σούδας σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύτηκε  στο chaniaships.com:

“Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα την Τρίτη το βράδυ στο λιμάνι της Σούδας, όταν οδηγός Ι.Χ.. αλλοδαπής καταγωγής μπήκε μέσα στο λιμάνι της Σούδας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.Ο άνδρας αφού έκανε αναστροφή στο λιμάνι της Σούδας, στον γυρισμό ανέπτυξε ταχύτητα ξανά με αποτέλεσμα να μην τον ενδιαφέρει αν πηγαίνει καταπάνω μου. Την ώρα εκείνη φωτογράφιζα την αναχώρηση του Νήσος Ρόδος.

Συγκεκριμένα στην προβλήτα Ανδρίας το αμάξι από την μεγάλη ταχύτητα σηκώθηκε στον αέρα μετά την αναστροφή, μου αναβόσβηνε τα μεγάλα τα φώτα συνεχώς για να βιαστώ να φύγω στην άκρη. Αν δεν έκανα ένα γρήγορο βήμα μπροστά αυτή την στιγμή θα ήμουν νεκρός. Αμέσως μετά το συμβάν αυτόπτης μάρτυρας ακολούθησε τον δράστη του έκλεισε δρόμο στην έξοδό του από λιμάνι. Μετά από λογομαχία τον οδηγήσαμε στο Λιμεναρχείο Σούδας όπου και του υπέβαλα μήνυση.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο οδηγός στο πίσω κάθισμα είχε την γυναίκα του και το παιδί του το οποίο είναι ΑΜΕΑ.

Το λιμάνι της Σούδας και κάθε λιμάνι δεν είναι χώρος άσκησης οδηγικών ικανοτήτων επειδή απλά είναι ανοιχτός χώρος. Στην καλύτερη κάποιος μπορεί να πέσει στην θάλασσα με το αυτοκίνητο και στην χειρότερη να παρασύρει κάποιον πεζό μαζί του.”

chaniaships.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...