22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Γλυκά Νερά: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι», λέει η μητέρα της Καρολάιν

Ημερομηνία:

Την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα ζητήσει η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Όπως είπε ο Αθανάσιος Χαρμάνης μιλώντας σε OPEN και ΑΝΤ1 η μητέρα της Καρολάιν του είπε χαρακτηριστικά «μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι» και έτσι η οικογένεια θα ζητήσει την εξ’ ολοκλήρου την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

«Εάν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή», φέρεται να είπε η τραγική μητέρα της Καρολάιν Κράουτς.

«Καταλαβαίνετε ότι το εγγόνι αυτό θα είναι μια παρηγοριά για εκείνους» τόνισε και πρόσθεσε: «Ο καιρός περνάει, το παιδί αυτό κάποια στιγμή θα αρχίσει να ζητά απαντήσεις και τότε θα χρειαστούμε και τη βοήθεια ειδικών για να μπορεί να επανέλθει και να ισορροπήσει ψυχικά».

Ο κ. Χαρμάνης έκανε γνωστό ότι οι δύο οικογένειες έχουν μεταξύ τους επικοινωνία για το παιδί και ότι υπάρχει διάθεση συναίνεσης αλλά εάν τελικά δεν καταλήξουν σε κάποια συναινετική λύση, θα κατατεθεί, από πλευράς της οικογένειας της Καρολάιν, αίτημα για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στη γιαγιά, ωστόσο δεν πρόκειται να αποκλείσουν τις επαφές με την οικογένεια του Αναγνωστόπουλου. Οι γονείς του δράστη έχουν επίσης σπίτι στην Αλόννησο, επομένως θα μπορούν να έχουν επαφή όσο συχνά θέλουν.

«Υπήρχε μία επικοινωνία με τις δύο οικογένειες. Εάν καταλήξουμε σε μία συναινετική λύση θα το ανακοινώσουμε στην εισαγγελέα, εάν όχι, θα υποβάλλουμε και εμείς το αίτημά μας για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στην γιαγιά», είπε. «Το παιδί θα πάει ή στην μία οικογένεια ή στην άλλη, αυτά που ακούγονται περί ιδρυμάτων δεν ισχύουν», συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας τα περί επιθετικής συμπεριφοράς που προκλητικά ανέφερε στο απολογητικό του σημείωμα ο συζυγοκτόνος, προσπαθώντας να επιρρίψει ευθύνες και στην άτυχη νεαρή μητέρα, ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν ανέφερε: «Φυσικά ο κατηγορούμενος μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε νομίζει ότι τον βοηθά, αλλά οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το παρελθόν και για το εάν υπήρχαν προστριβές μεταξύ τους, δεν μπορεί να τον βοηθήσει»

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 32χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία του, κατά την οποία ο δράστης ζήτησε να μην οδηγηθεί στη φυλακή. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι είναι ύποπτος φυγής λόγω του επαγγέλματός του (πιλότος) και ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, όπως η εξαφάνιση στοιχείων της δολοφονίας (το έχει ήδη κάνει μία φορά) και έτσι χθες βράδυ μεταφέρθηκε στις ανδρικές φυλακές Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, οδηγήθηκε στην ΣΤ’ Πτέρυγα προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητά του, καθώς εκεί δεν υπάρχουν υπόδικοι για βίαια εγκλήματα όπως αυτό που διέπραξε ο ίδιος, ενώ μεταξύ άλλων κρατούνται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος (Folli Follie). To κελί θα το μοιράζεται με άλλους τρεις κρατούμενους: έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο κατηγορούμενο για ναρκωτικά, έναν υπόδικο για λαθρεμπόριο και ακόμη έναν κατηγορούμενο για υποθέσεις ναρκωτικών.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του δράστη έχει δηλώσει την πρόθεσή της να ζητήσει συνεπιμέλεια για τη μικρή Λυδία ενώ ακόμα και ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο υπόμνημά του ζητά η επιμέλεια της μικρής Λυδίας να ανατεθεί και στις δυο οικογένειες.

efsyn.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ