14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Γραφεία 3.000 τμ με ενοίκιο 300.000 ευρώ «ψάχνει» η Νικολάου… με φωτογραφικό διαγωνισμό

Ημερομηνία:

Γραφεία 3.000 τετραγωνικών μέτρων με ενοίκιο 300.000 ευρώ το χρόνο, για 12 έτη, αναζητά η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής υπό τη Σοφία Νικολάου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, η μετεγκατάσταση της γενικής γραμματείας θα κοστίζει 318.000 τον χρόνο και 3.816.000 ευρώ την πρώτη δωδεκαετία. Επιπλέον, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ, πρόκειται για μια φωτογραφική διακήρυξη αφού από την περιγραφή γίνεται αντιληπτό πως «το ακίνητο έχει ήδη βρεθεί και απλώς περιγράφεται στη διακήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας, η οποία πάντως θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 στο κτίριο της Κτηματικής Υπηρεσίας Αθηνών-Ανατολικής Αττικής».

Συγκεκριμένα στους όρους της μειοδοτικής δημοπρασίας αναφέρεται: «το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται σε μέγιστη ακτίνα τριών χιλιομέτρων από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Π. Κανελλοπούλου 4), όπου στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 800 μέτρων από σταθμό ΜΕΤΡΟ (γραμμές 1, 2 και 3)», καθώς επίσης «το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να διαθέτει χώρους μικτής επιφάνειας (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) 2.941 τ.μ. περίπου, ήτοι ωφέλιμη επιφάνεια γραφειακών-αρχειακών χώρων 2.353 τ.μ., όπως οι χώροι αυτοί αναλύονται στο συνημμένο κτιριολογικό πρόγραμμα. Το ακίνητο πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψύξης κλιματισμού, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς».

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...