21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

«Γυαλιά καρφιά» έκαναν το κατάστημα του ιδιοκτήτη που ξυλοφόρτωσε ντελιβερά

Ημερομηνία:

Στόχος επίθεσης από άγνωστους έγινε το κατάστημα του εργοδότη που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό πρώην εργαζομένου του, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε στις 3.30 μετά τα μεσάνυχτα, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο έσπασαν τη τζαμαρία του υγειονομικού καταστήματος και αφού έγραψαν συνθήματα, αποχώρησαν. Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση.

Στο μεταξύ, για αύριο είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο, με την αυτόφωρη διαδικασία, του 33χρονου εργοδότη, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μήνυσης του 36χρονου διανομέα για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων, τα μέλη της οποίας καλούν αύριο το πρωί σε συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους και πορεία προς τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ενόψει της δίκης.

φωτογραφίες: Life-events.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα νέα μέτρα για τη σχολική βία είναι η καταδίκη των παιδιών

Κατά την Ελληνική Αστυνομία, η βία, η εγκληματικότητα με ανήλικα θύματα ληστείας,...

Κομισιόν: Η Ελλάδα να διασφαλίσει το αδόμητο 100 μέτρων στον αιγιαλό

Την απάντησή του, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απέστειλε...