23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Γυαλιά καρφιά τα έκανε η Τριερβελέρ στο γραφείο του Ολάντ

Ημερομηνία:

Έντονες φήμες ότι η Βαλερί Τριερβελέρ τα έκανε γυαλιά καρφιά στο προεδρικό γραφείο του Φρανσουά Ολάντ κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.
Γαλλικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η Τριερβελέρ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της όταν έμαθε για τον παράλληλο δεσμό του προέδρου και άρχισε να σπάει αντίκες, συλλεκτικά βάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα τέχνης.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες «Le Figaro» και «Le Parisien», οι ζημιές που προκάλεσε αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, η αρμόδια επιτροπή του Μεγάρου των Ηλυσίων έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες αυτές.

Την ίδια ώρα, τρελές πωλήσεις κάνει το κράνος (μάρκας Dexter) με το οποίο προσπαθούσε να καμουφλαριστεί ο γάλλος πρόεδρος, μπαινοβγαίνοντας στο σπίτι της ερωμένης του, Ζιλί Γκαγιέ.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Le Point», στην ιστοσελίδα της εταιρείας Dexter ανακοινώθηκε ότι μετά την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου, οι παραγγελίες για το συγκεκριμένο κράνος ήταν πάρα πολλές, με αποτέλεσμα να έχει ήδη εξαντληθεί το απόθεμα.

Newsroom ΔΟΛ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...