15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

«Γύρος Κρήτης»: Νικητής ο Ρασίγια, 8ος ο Νείλας

Ημερομηνία:

Με νικητή τον Νταβίντ Ντέλα Φουέντε Ρασίγια ολοκληρώθηκε στα Χανιά ο τέταρτος διεθνής ποδηλατικός «Γύρος Κρήτης».
Απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες που φιλοξενήθηκαν στην Κρήτη από την ΕΟΠ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Τοπική Επιτροπή Κρήτης και τα ποδηλατικά σωματεία του νησιού. Πρώτος το νήμα του τερματισμού έκοψε ο Ισπανός ποδηλάτης της τουρκικής Torku-Sekerspor, ο οποίος κέρδισε τη γενική ατομική κατάταξη με 15:20.12, τα σπριντ ευθείας και τα σπριντ ανάβασης. Καλύτερος Έλληνας ήταν ο Γιώργος Νείλας της ΕΠΟΣΚ, ο οποίος ήταν όγδοος στη γενική κατάταξη με 15:42.12.

Νικητής στην κατηγορία Ανδρών κάτω των 23 αναδείχθηκε ο Κύπριος Χρήστος Λοΐζου του ηρακλειώτικου «Κάστρο» με 15:42.33, ενώ στην ομαδική κατάταξη πρώτευσε και μάλιστα με ευκολία η Torku-Sekerspor (46:10.38), αφήνοντας στη δεύτερη θέση την πολωνική BDC Marcpol (46:47.50).

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...