15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γώγος για τη φωτογραφία χωρίς μάσκα: «Έβγαλα τη μάσκα γιατι έπινα καφε κι ήμασταν όλοι εμβολιασμένοι»

Ημερομηνία:

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η φωτογραφία που απεικονίζει τον γνωστό καθηγητή και λοιμωξιολόγο Χαράλαμπο Γώγο να πίνει καφέ με συνεργάτες του, χωρίς μάσκα.

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι χρήστες επικρίνουν τον καθηγητή και επισημαίνουν ότι θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα με τη συμπεριφορά του.

Ο ίδιος, σχολίασε το γεγονός με δηλώσεις του στο thebest.gr, αναφέροντας ότι έβγαλε τη μάσκα στιγμιαία για να πιει καφέ και πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι εμβολιασμένοι.

«Έβγαλα για λίγο τη μάσκα μου για να πιώ έναν καφέ με 2 συναδέλφους μου σε ανοιχτο χώρο και ενώ και οι τρείς ήμασταν εμβολιασμένοι. Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της παραμονής μου στο σημείο με τους συναδέφλους μου, φορούσα κανονικά την μάσκα μου» σχολίασε ο καθηγητής, ενώ επισήμανε πως στο σημείο βρίσκονταν μόνο ο ίδιος και οι δύο συνάδελφοί του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ