19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Γ. Μηλιός: Θέλουν να κατάσχουν ό,τι έχει απομείνει!

Ημερομηνία:

Το σύνθημα “ή αυτοί ή εμείς” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ | Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα ο Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «στο στόχαστρό της έχουν βρεθεί οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, ενώ την ίδια ώρα, εφοπλιστές, τραπεζίτες και καναλάρχες διευκολύνονται με κάθε τρόπο».Ο Γιάννης Μηλιός αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση εξαπέλυσε τις πρώτες ριπές εναντίον της κοινωνίας, «με την κατάσχεση μισθών και συντάξεων από τα 600 ευρώ -που αποσύρθηκε από το νομοσχέδιο για να επανέλθει στο μέλλον- για ελάχιστες οφειλές προς το Δημόσιο, με τη φυλάκιση για οφειλόμενα ποσά 5.000 ευρώ, με κατασχέσεις περιουσίας για επιχειρηματίες, που δεν μπορούν να αποπληρώσουν ολόκληρο τον χρωστούμενο ΦΠΑ εντός δέκα ημερών. Την ίδια ώρα, εφοπλιστές, τραπεζίτες και καναλάρχες διευκολύνονται με κάθε τρόπο. Ο στόχος τους είναι πλέον προφανής σε όλους μας. Θέλουν να κατάσχουν ό,τι έχει απομείνει και να το διανείμουν στο μεγάλο κεφάλαιο, ελληνικό και ξένο».

Εκτίμηση του κ. Μηλιού είναι ότι «ο ελληνικός λαός έχει πίσω του μεγάλη ιστορία αγώνων και δεν θα τους αφήσει να τον λεηλατήσουν, δεν θα αποδεχθεί να ζήσει σαν δούλος του μεγάλου κεφαλαίου. Το σύνθημα «ή αυτοί ή εμείς» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...