19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Γ. Ρωμανιάς: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταβληθούν οι συντάξεις

Ημερομηνία:

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο ότι μείωση συντάξεων ή περίπτωση να μην καταβληθούν οι συντάξεις δεν υπάρχει καμία. Οι συντάξεις θα καταβάλλονται κανονικότατα και όχι μόνο αυτό, δεν θα υπάρξει και νέα μείωση. Και έχουμε βέβαια το δεδομένο ότι θα επαναχορηγηθεί η 13η, το δώρο Χριστουγέννων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα με την καταβολή των συντάξεων εξέφρασε χθες και ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης. «Η νέα κυβέρνηση έχει διασφαλίσει μέχρι το τελευταίο ευρώ κάθε σύνταξη» δήλωσε στο Mega. Και πρόσθεσε: «Σας διαβεβαιώνω ότι οι συντάξεις είναι εγγυημένες. Τα όποια προβλήματα προκύπτουν θα τα αντιμετωπίζουμε άμεσα. Ήρθαμε για να διασφαλίσουμε τις συντάξεις και να σταματήσουμε τις μειώσεις» είπε.

Δεν θα μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις, διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Στρατούλης, σε σήμερινές δηλώσεις του στην “Κοινωνία Ωρα MEGA”.  Επανέλαβε ότι για τη νέα κυβέρνηση «δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα τρόικας, ούτε επιστολή Χαδούβελη» με δεσμεύσεις για αυξήσεις στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και νέες μειώσεις στις συντάξεις.  «Μνημόνια δεν θα κουβεντιάσουμε με τους θεσμικούς εκπροσώπους της ΕΕ» είπε, σημειώνοντας ότι αυτό για το οποίο συζητά η νέα κυβέρνηση είναι το δικό της σχέδιο «για να ανακάμψει η οικονομία και η κοινωνία».

ΟΑΕΕ: Κανονικά η καταβολή συντάξεων Φεβρουαρίου

“Ανακριβής είναι οποιαδήποτε πληροφορία” σύμφωνα με τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών σχετικά με την ημερομηνία πληρωμής των συντάξεων του Φεβρουαρίου. Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΟΑΕΕ, ενημερώνει τους συνταξιούχους του ότι η πληρωμή των συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 2 Φεβρουαρίου 2015 (την 1η δηλαδή εργάσιμη ημέρα μ. Φεβρουαρίου 2015, όπως προβλέπεται από το αρθ. 57 του Ν. 4144/2013).

Η πληρωμή αυτή αφορά τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ καθώς και τους συνταξιούχους των Τομέων (ΤΑΝΤΠ, ΤΕΑΑ & ΤΕΑΠΥΚ).

left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ

Του Φώτη Ποντικάκη* 38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα στο...

Γ.Α.Δ.Π. Κρήτης: Πώς να προστατευτείτε από περιστατικά εξαπάτησης

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση  Κρήτης, στοχεύοντας στην ενημέρωση...

Ρέθυμνο: 500 ευρώ γιατί έκαιγε υπολείμματα καλλιεργειών

Διαδοχικά είναι τα πρόστιμα στην Κρήτη για πυρκαγιάς που...