17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Γ. Σταθάκης από ΚΑΜ: “Οι προγραμματικές θέσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αγεφύρωτες” | Φωτορεπορτάζ

Ημερομηνία:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει στην ιδέα του μεγάλου συνασπισμού” δήλωσε χθες από τα Χανιά, πρ. υπ. Οικονομικών Γιώργος Σταθάκης ο οποίος ήταν και ο ομιλητής σε προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά χθες στο ΚΑΜ με θέμα «Κυβέρνηση της Αριστεράς».

«Οι προγραμματικές θέσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αγεφύρωτες κι έτσι θα είναι και το μέλλον. Είναι απόλυτα σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει στην ιδέα του μεγάλου συνασπισμού», τόνισε ο κ. Σταθάκης, ο οποίος χαρακτήρισε ανυπόστατη την κριτική του Σταύρου Θεοδωράκη.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων, Ζωή Γεωργούλα, Αντώνης Μπαλωμενάκης, Ανδρέας Παπανδρέου και Βάλια Βαγιωνάκη.

Διαψεύδει απελευθέρωση των πλειστηριασμών ο Σταθάκης

Εν τω μεταξύ, σε διάψευση του δημοσιεύματος της Real News σύμφωνα με το οποίο επίκειται πλήρης απελευθέρωση των πλειστηριασμών, προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης με μήνυμα στο twitter.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σταθάκης σημείωσε ότι «Διαψεύδεται ως εντελώς ανακριβές το χθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Real news «Απελευθερώνονται οι πλειστηριασμοί».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ