20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Γ. Χαρούλης για Βαγγέλη Γιακουμάκη: Τα παλικάρια, να τα βγάλουνε πέρα με παλικάρια. Όχι με τους αδύναμους. | Βίντεο

Ημερομηνία:

“Χίλια καλώς εσμίξαμε” είπε στο κοινό του για ακόμη μία χρονιά ο ερμηνευτής με τρεις sold out συναυλίες στην έναρξη της τρίτης του συναυλίας, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στη Στέγη Θηλεών Π. Φαλήρου «Άγιος Αλέξανδρος», στο Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ατόμων με αναπηρίες «Τυρταίος» και στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα».

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η αφιέρωσή του τραγουδιστή στον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

“Θέλω να αφιερώσω ένα τραγούδι στο Βαγγέλη, και να πω αυτή η αμαρτία να μη ξανασυμβεί ποτέ ξανά. Είμαι τελείως ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Τα παλικάρια, όποιοι είναι, να τα βγάλουνε πέρα με παλικάρια. Και όταν χρειάζεται, με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Όχι με τους αδύναμους. Στο Βαγγέλη.”,είπε δημιουργώντας μια κάποια σύγχυση αν θεωρεί παλικάρια όσους είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το Μοιρολόι της Βροχής για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=LWNot7RFpu8″]

tlife.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ